Isparta 32 Spor Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldı

İsa Kethüda
26.09.2022 - 19:12 | Son Güncellenme: 26.09.2022 - 19:21

Isparta 32 Spor haberleri... Sezona şampiyonluk parolası ile giren Isparta 32 Spor Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldı...

Isparta 32 Spor Futbol Kulübü'nde Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldı

Nazım TÜRKNAS-AJANSSPOR

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta, 6 maçta yalnızca 1 kez yüzü gülen pembe-yeşillilerde, 3 beraberlik- 2 mağlubiyet sonunda topladığı 6 puan ile küme düşme hattının averaj ile üstünde yer alması, kulüp ve şehirde büyük hayal kırıklığı yaratmıştı. 

Önemli transfer yaptılar

Isparta 32 Spor transfer döneminde, Play-Off şampiyonu Bodrumspor’dan Burhan Eşer, TFF 1. Lig ekiplerinden Adanaspor’dan Cem Özdemir, Kocaelispor’dan yılların tecrübesi Musa Nizam ve Balıkesirspor’dan deneyimli kaleci Atilla Özmen gibi önemli oyuncuları kadrosuna katarak dikkat çekmişti.

Geçen sezon tarihinde ilk kez yer aldığı 2. Lig’de almış olduğu 55 puan ile 4. sırada yer almayı başarmış, play-off çeyrek finalinde Karacabeyspor’a elenmişti.

Öte yandan, görevinden ayrılan teknik direktör Yusuf Şimşek, sezan başında çalıştırıcılığını yaptığı 2. kulübünde de istediğini bulamadı. 2017-2018 sezonunda TFF 1.Lig’de Denizlispor ile sezona başlayan Şimşek, 7 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 mağlubiyetlik bir perfomans gösterince yollar ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
İmzalar atıldı, EuroLeague 3 yıl S Sport ve S Sport Plus'ta
Habere Git

Kurtuluş maçı 24 Erzincanspor

Yeni teknik adam arayışlarına hız veren kulüpte, cumartesi akşamı Isparta Atatürk Stadyumu'nda oynanacak ligin zirve ortağı 24 Erzincanspor maçını kurtuluş maçı olarak değerlendiriyor.

Senin için hazırladığımız haberler