Antalyaspor'dan ayrılan İsrailli futbolcu için ilginç yorum "Sagiv Jehezkel kavga çıkaracak"

Akın Ungan
07.06.2024 - 18:16 | Son Güncellenme: 07.06.2024 - 18:20

Yaptığı gol sevinci sebebiyle Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan İsrailli Sagiv Jehezkel, serbest kalmak için FIFA’ya yaptığı başvurunun kısa süre içerisinde sonuçlanacağı ifade edilirken, transfer için birçok kulüp girişimde bulunuyor.

Antalyaspor'dan ayrılan İsrailli futbolcu için ilginç yorum "Sagiv Jehezkel kavga çıkaracak"

AJANSSPOR HABER

Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada Antalyaspor formasıyla yaptığı gol sevinci sebebiyle Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan ve Ocak ayından bu yana İsrail’de bulunan Sagiv Jehezkel, transferin gözdesi durumunda. 

Türkiye’de yaşadıkları sebebiyle Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet eden ve bonservisini eline almayı talep eden İsrailli futbolcu için ülkesinin iki büyük kulübü Maccabi Tel Aviv ve Maccabi Haifa arasında sıkı bir transfer rekabeti başladı.

İlginç yorum

Her iki takımın da FIFA’dan gelecek serbest kalma haberini beklediği ve Jehezkel’i renklerine bağlamak istediği İsrail medyasında sık sık dile getirilirken, başarılı futbolcunun yurt dışında futbol hayatına devam etmek istediğine vurgu yapılıyor.

İlgini Çekebilir
Alex de Souza'ya şok! Sosyal medyadan ayrılığı açıkladı
Habere Git

Eşinin İsrail dışında yaşamak istememesinin transfer için bir avantaj olduğuna vurgu yapılırken, İsrail medyasından Maco’nun, Jehezkel ile ilgili olarak “Antalyaspor tarafından serbest bırakılır bırakılmaz büyük kulüpler arasında kavga çıkacak” ifadelerine yer vermesi dikkat çekti.

Ceza aldı

Sagiv Jehezkel, yaptığı gol sevinci sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan (PFDK) ceza da almıştı. 8 maç ceza alan İsrailli, 2-2 sonuçlanan İstanbulspor maçıyla birlikte yeniden forma giyme hakkını elde etti.

13 maça çıktı

Sezon başında Hapoel Beer Sheva'dan Antalyaspor'a 850 bin Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olan Sagiv Jehezkel, Kırmızı-Beyazlı forma ile 13 maça çıktı. Performansıyla dikkat çeken 28 yaşındaki sağ kanat, 6 gol, 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler