İsrail’den şok iddia: Jehezkel FIFA’ya gidiyor

Ali Bozkurt
02.02.2024 - 23:31 | Son Güncellenme: 02.02.2024 - 23:35

Antalyaspor’da attığı golün ardından yaptığı sevinç sebebiyle Türkiye’den olaylı bir şekilde ayrılan Sagiv Jehezkel’in 3 aylık günü geçmiş alacaklarının ödenmesinin ardından sözleşmesinin fesih edilmesini istediği, aksi halde FIFA’ya başvuracağı iddia edildi.

İsrail’den şok iddia: Jehezkel FIFA’ya gidiyor

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor ile Sagiv Jehezkel arasında yaptığı gol sevinci sebebiyle yaşanan sorunlarda düğüm çözülüyor. Türkiye’den ayrılan İsrailli futbolcunun geleceği belli oluyor. Bonservis beklentisi olan Kırmızı-Beyazlılar için İsrail medyasından Ynet’te dikkat çekecek bir bilgi paylaşıldı. Ortaya koyulan habere göre İsrailli futbolcu, günü geçmiş maaş alacağını talep ederken, aksi halde Akdeniz ekibini FIFA’ya şikayet edecek.

135 bin Euro ödenecek

Sezon başında Hapoel Beer Sheva’dan 800 bin Euro bonservis bedeliyle transfer edilen ve halen İsrail kulübüne 650 bin Euro civarında borcun bulunduğu vurgulanırken, Jehezkel’in alacağının da 135 bin Euro olduğuna dikkat çekildi. Antalyaspor Kulübü’nün, geçtiğimiz günlerde Hapoel Beer Sheva’ya 650 bin Euro’luk borca karşılık Sagiv Jehezkel’in bonservisinin verilmesi önerisi reddedilmişti.

Maccabi Tel Aviv ile anlaştı

Henüz sözleşmesi resmen fesih edilmeyen Sagiv Jehezkel’in İsrailli ekibi Maccabi Tel Aviv ile anlaştığı belirtildi. Sport 5’in haberine göre yıllık 550 bin Euro olmak üzere 2.5 yıllık anlaşmaya ‘evet’ diyen İsrailli futbolcu, FIFA’dan bir sezonda 3 kulüpte oynayabileceğine yönelik onay gelmesinin ardından resmi sözleşmeye imzasını atacak.

İsrail ekibinin ayrıca Antalyaspor’un Hapoel Beer Sheva’ya 650 bin Euro, Sagiv Jehezkel’e de 135 bin Euro’luk borcunu üstleneceği iddia edildi. 

Senin için hazırladığımız haberler