Pep bir ilki yaptı.. İstanbul biletini kaptı

İsa Kethüda
04.05.2021 - 23:46 | Son Güncellenme: 05.05.2021 - 00:27

Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Paris Saint-Germain'i sahasında 2-0 yendi ve finale yükseldi. İşte maç sonu, goller ve karşılaşmadan detaylar.

Pep bir ilki yaptı.. İstanbul biletini kaptı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Manchester City, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş mücadelesinde Paris Saint-Germain'i sahasında da 2-0 mağlup etti ve finale yükselen ilk takım oldu. Fransız ekibi geçtiğimiz sezon finalde Alman ekibi Bayern Münih'e kaybetmişti. İngiliz ekibi Manchetser City ise tarihinde ilk kez finale yükselme başarısı gösterdi. 

Goller Mahrez'den


Manchester City'ye turu getiren golleri 11 ve 63. dakikada Riyad Mahrez kaydetti. 

Cezayirli oyuncu, bir İngiliz takımında oynayıp Şampiyonlar Ligi yarı finalinde iki maçta da gol atan 2. oyuncu oldu (Sadio Mane / 2017-18).

Ayrıca 30 yaşındaki oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde en fazla gol atan Cezayirli futbolcu oldu. 

  • Riyad Mahrez: 9 gol
  • Yacine Brahimi: 8 gol
  • Sofiane Feghouli: 6 gol
  • Nabil Bentaleb: 3 gol
  • Islam Slimani: 3 gol

Di Maria kızardı


Deplasman ekibi Paris Saint-Germain'de Angel Di Maria 69. dakikada rakibine yaptığı sert hareket sonucu direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Manchester City'nin rakibi yarın beli olacak


Öte yandan Manchester City'nin finaldeki rakibi yarın oynanacak Chelsea - Real Madrid maçı ile belli olacak. Bilindiği üzere UEFA Şampiyonlar Ligi finali 29 Mayıs'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. 

Chelsea - Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Chelsea ile Real Madrid arasındaki dev mücadele yarın oynanacak ve saat 22:00'de başlayacak. Karşılaşmayı beIN Sports Haber canlı olarak yayınlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler