İstanbul finali tehlikede

İsa Kethüda
19.04.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 19.04.2021 - 23:13

Danimarka Futbol Federasyonu Başkanı ve UEFA Komite Üyesi Jesper Møller, Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin Şampiyonlar Ligi'nden atılmasını bekliyor. İşte detaylar.

İstanbul finali tehlikede

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Danimarka Futbol Federasyonu Başkanı ve UEFA Komite Üyesi Jesper Møller, Avrupa Süper Ligi'ne katılan Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nden atılmasını bekliyor.

"Real Madrid, Man City ve Chelsea'nin çıkarılmasını bekliyorum"

Hollanda basınına konuşan Møller, "Real Madrid, Manchester City ve Chelsea'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nden çıkıyor. Ve Şampiyonlar Ligi sezonunun nasıl biteceğini bekleyip görmeliyiz. Cuma günü bir UEFA Yürütme Komitesi toplantısı olacak ve Avrupa Süper Ligi'ne katılan 12 takımın Avrupa turnuvalarından çıkarılmasını bekliyorum" dedi. 

Yarı finalde mücadele eden 3 takım

Bilindiği üzere Manchester City, Chelsea, Paris Saint-Germain ve Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde mücadele edecek takımlar. 

Paris Saint-Germain teklifi reddetti

Bu takımlardan sadece Paris Saint-Germain, yeni kurulan Avrupa Süper Ligi'nde yer almıyor. Fransız ekibi, Avrupa Süper Ligi'nden gelen teklifi de reddetti. 

İstanbul'daki final tehlikede

Manchester City, Chelsea ve Real Madrid'in UEFA Şampiyonlar Ligi'nden atılması durumunda İstanbul'da oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi finali de tehlikeye girecek. Geçen yıl oynanması planlanan bu final pandemi nedeniyle bu yıla ertelenmişti. 

Bayern Münih, Porto ve Dortmund...

Öte yandan Bild'de yer alan habere göre; Avrupa Süper Ligi'ne katılan takımların men edilmesi durumunda Bayern Münih, Porto ve Dortmund tekrar Şampiyonlar Ligi yarı finaline çıkartılabilir. 

Senin için hazırladığımız haberler