İstanbul kulüpleri Adebayor'u transfer etmek istiyor mu?

13.12.2019 - 17:27 | Son Güncellenme: 13.12.2019 - 17:27

Geçtiğimiz hafta Kayserispor ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden Adebayor'un menajeri Semih Usta, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı.

Togolu golcüye; Galatasaray, Fenerbahçe veya Beşiktaş'tan teklif var mı, sorusuna da cevap veren Usta'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Bir iletişim olmadı"

Emmanuel Adebayor'un Türkiye temsilcisi benim. Şu anda herhangi bir görüşme veya bir iletişim olmadı büyük takımlar özelinde. Diğer takımlardan soran oldu. Ben daha erken diyorum. 1-2 hafta içinde kulüplerin durumu belli olur. Bazı kulüpler kontenjan açmak zorunda. Birçok kulüpte de maksimum yabancı sayısı bulunuyor. Adebayor'la ilgili olarak birçok kulüp gündeme gelecektir. 4 büyük kulüple ilgili bir gelişme olur mu? Şu an beklemedeyiz. O Türkiye'yi seviyor.

Marcelo'nun Beşiktaş'a dönme olasılığı var mı?

Kerim Frei'ın yurt dışı kariyerine destek verdim. Ben onun orada daha fazla oynamasını isterdim. Zola, Kerim'i transfer etmişti. Hoca değişikliğinin ardından Kerim'le devam edilmedi. Marcelo, Lyon'da problem yaşıyor. Kalbinin bir yarısının da Beşiktaş'ta olduğunu duydum.

Senin için hazırladığımız haberler