Galatasaray Maçı İçin Stat Araya İstanbulspor'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe Açıklaması

Akın Ungan
05.05.2023 - 13:50 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 14:05

Galatasaray maçı için stat arayışında olan İstanbulspor'un Vodafone Park talebi Beşiktaş tarafından reddedildi. Kulüpten Kadıköy açıklaması geldi. Detaylar.

Galatasaray Maçı İçin Stat Araya İstanbulspor'dan Beşiktaş ve Fenerbahçe Açıklaması

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak olan İstanbulspor, büyük takımlara karşı oynadığı Atatürk Olimpiyat Stadı'nın UEFA Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle kullanılmasına izin verilmemesi üzerine yeni stat arayışına girdi.

Vodafone Park talebini Beşiktaş kabul etmedi

Seyirciyi stada çekeren gişe geliri sağlayan ve takımın zorlu mücadelede taraftar desteğini arkasına almasını amaçlayan İstanbulspor, Galatasaray maçını Vodafone Park'ta oynamak istedi. Kulübün bu talebi, Beşiktaş tarafından kabul görmedi.

TFF reddetti, yeniden Olimpiyat istendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), İstanbulspor'a Vodafone Park için red yanıtı verdi. Bunun üzerine İstanbulspor, yeniden Atatürk Olimpiyat Stadı için başvuruda bulundu.

İlgini Çekebilir
"En kral koalisyon Fenerbahçe-Galatasaray"
Habere Git

İstanbulspor Asbaşkanı'ndan açıklama

Sözcü'ye konuşan İstanbulspor Asbaşkanı Tekin Aksan konuyla ilgili açıklamada bulundu. Beşiktaş'ın neden stadı vermediğini anlamadıklarını dile getiren Aksan, izin verilirse Fenerbahçe'nin stadında da oynayabileceklerini kaydetti.

"Vodafone Park'ın neden reddedildiğini bilmiyoruz"

Aksan, "Vodafone Park'ın neden reddedildiğini bilmiyoruz. Olimpiyat Stadı'nı istedik, gelecek yanıta göre bakacağız" ifadelerini kullandı.

"İzin verseler Kadıköy'de de oynarız"

Sözlerine devam eden Aksan, "Bizim için önemli olan taraftarın gelmesi ve gişe geliri. Takımımız, taraftar önünde daha iyi oynuyor. Stat fark etmez. İzin verseler Kadıköy'de de oynarız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
"Aday olursa Büyükekşi'yi desteklemeyeceğim"
Habere Git

İstanbulspor - Galatasaray maçının tarih ve saati

İstanbulspor ile Galatasaray arasındaki Süper Lig maçı 16 Mayıs Salı günü, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmanın hangi statta oynanacağı henüz belli değil.

Senin için hazırladığımız haberler