Beşiktaş'ta Umut Meraş, Başakşehir'de Deniz Türüç takas listesinde

Akın Ungan
17.08.2023 - 08:49 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 09:04

Son dakika | Kara Kartal ile Baykuş transfer masasında. Beşiktaş Deniz Türüç'ü, Başakşehir ise Umut Meraş'ı istiyor. İşte yapılan pazarlığın detayları...

Beşiktaş'ta Umut Meraş, Başakşehir'de Deniz Türüç takas listesinde

2023/24 sezonuna start verildi. Takımlar transfer çalışmalarına hız kattı. İki İstanbul temsilcisi Beşiktaş ile RAMS Başakşehir, transfer masasında bir araya geldi.

Umut Meraş ile Deniz Türüç takası

Sabah'ın haberine göre Beşiktaş ile RAMS Başakşehir, Umut Meraş ve Deniz Türüç'ün transfer görüşmeleri için temasa geçti. İki takımın kadrosuna katmak istediği oyuncular için yapılan görüşme takasa dönüştü.

Önce Başakşehir kapıyı çaldı

Kadrosuna bir sol bek takviyesi yapmak isteyen RAMS Başakşehir, Umut Meraş'ı gündemine aldı. İstanbul temsilcisi Beşiktaş'a Umut Meraş için 500 bin Euro önerdi.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın stat ismi için görüştüğü devler
Habere Git

Beşiktaş Deniz Türüç'ü istedi

Teknik direktör Şenol Güneş'in hücum rotasyonunda yerli isimleri güçlendirmek istemesi Ahmet Nur Çebi yönetimini harekete geçirdi. RAMS Başakşehir'den Deniz Türüç istenirken, Başakşehir'in Umut Meraş için yaptığı teklife karşı teklif olarak takas formülü devreye sokuldu.

Başakşehir 1 milyon Euro daha istedi

Beşiktaş'ın takas teklifine sıcak bakan RAMS Başakşehir, Siyah-Beyazlı takıma karşı teklifte bulundu. Başakşehir, Deniz Türüç'ün Siyah-Beyazlılar'a gönderilmesine karşılık Umut Meraş + 1 milyon Euro talep etti.

Deniz Türüç 49 maçta 10 gol, 7 asist üretti

Transfermarkt verilerine göre 2.7 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Deniz Türüç geçen sezon Başakşehir formasıyla 49 maça çıktı. 10 gol atan 30 yaşındaki kanat oyuncusu 7 defa da asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Ramos'u ikna çalışmalarında gaza basıldı! İspanyol efsane devreye girdi
Habere Git

Zaman zaman gösterdiği performans ile Beşiktaş'ta eleştiri toplayan Umut Meraş geçen sezon 18 resmi maçta görev aldı. Takımına skor katkısı sunamayan 27 yaşındaki sol bek, 621 dakika sahada kaldı. Umut Meraş'un Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 1 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler