İstanbul Wildcats, 2023 League of Legends kadrosunu tamamladı

Orhan Gülek
10.12.2022 - 16:36 | Son Güncellenme: 10.12.2022 - 16:51

Türkiye Şampiyonluk Ligi 2023 Kış Mevsimi'ne hazırlanan DenizBank İstanbul Wildcats, 2023 League of Legends kadrosunu tamamladı. İşte tüm detaylar....

İstanbul Wildcats, 2023 League of Legends kadrosunu tamamladı

AJANSSPOR - HABER

Ülkemizin League of Legends arenasındaki hareketliliği tüm hızıyla devam ediyor. Denizbank İstanbul Wildcats, bütün takımıyla yollarını ayırdıktan sonra, 2023 League of Legends kadrosunı nihayet tamamladı.

İstanbul Wildcats'e yeni transferler

DenizBank İstanbul Wildcats, espor alanında 33 ayrı branşta, 45 takımla mücadele ediyor. Aralık ayında bünyesine Jeong “BAO” Hyeon-woo, Emre “YZN” Akça ve Taha “Elramir” Yurdagüven gibi isimleri katması ile birlikte İstanbul Wildcats’in kadrosu tamamlanmış oldu.

İşte DenizBank İstanbul Wildcats 2023 League of Legends kadrosu

  • Yoon “Destroy” Jeong-min (Üst Koridor)
  • Taha “Elramir” Yurdagüven (Ormancı)
  • Emre “YZN” Akça (Orta Koridor)
  • Jeong “BAO” Hyeon-woo (ADC)
  • Polat Furkan “Parus” Çiçek (Destek)

Dark Passage'da 3 ayrılık

Öte yandan League of Legends arenasındaki bir diğer takım Dark Passage ise geçtiğimiz günlerde 3 oyuncusuna aynı anda veda etti.

Gözler yeni transferlerde

Dark Passage'da Tayfun “Typhoon” Gümüş, Sergen “Scorth” Eke ve Alihan “Pbd” Ocaklı ile yolların ayrılması üzerine gözler yeni transferlere döndü

Riot Games'in oynaması ücretsiz popüler MOBA oyunu League of Legends'ın yeni sezonu 16 Kasım Çarşamba günü geldi. 

İstanbul Wildcats hakkında

486 esporcu, 26 teknik personel ve 16 kişilik iletişim ekibi ile dünyanın en büyük espor kulübü olan Wildcats, yeni sezonda DenizBank İstanbul Wildcats ismiyle maçlara çıkıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe LOL'den çıkmıştı

Fenerbahçe Galatasaray Espor takımları LOL'de yapılan statü değişikliği nedeniyle Türkiye Şampiyonluk Ligi şampiyonları MSI ve Worlds Dünya Şampiyonluklarına katılamayacağı açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler