İstanbul'da ev satın aldı ve...

02.11.2019 - 11:33 | Son Güncellenme: 02.11.2019 - 08:37

İstanbul'da ev satın aldı ve...

Arsenal forması giyen Mesut Özil, İstanbul’da bir malikane satın aldı. Türk asıllı yıldızın, Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddiaları iyice güçlendi.

Son dönemde teknik direktör Unai Emery ile problem yaşayan ve devre arasında takımdan ayrılma ihtimali bulunan Mesut, sürpriz bir hamle yaptı.

Akşam gazetesinin haberine göre yıldız futbolcu, İstanbul Küçük Camlıca’da bir tripleks villa satın aldı. Villanın Galatasaraylı eski yönetici merhum Ekrem Dürüst’e ait olduğu ve Mesut’un 10 milyon dolar karşılığında bu villa satın aldığı belirtildi.

Özil aynı zamanda Galatasaraylı bir başkan eski yönetici Ergun Gürsoy’a da kapı komşusu oldu.

Galatasaraylı eski yönetici Ali Dürüst’ün ağabeyi olan Ekrem Dürüst, 1993 yılında bu evde intihar etmiş, kızı Elif Dürüst bir süre bu evde yaşamaya devam etmişti.

Boğaz ve Adalar manzarasına sahip olan evde yüzme havuzu, sauna, jimnastik salonu ve tenis kortu da bulunuyor.

Mesut’un yakın çevresinin aktardığına göre yıldız isim futbolu bıraktıktan sonra Türkiye’de yaşamak istiyor. Mesut tatillerde sık sık İstanbul’a ve memleketi Zonguldak Devrekli’ye geliyordu.

Öte yandan İstanbul’dan ev satın alması Fenerbahçe iddialarını da güçlendirdi. İngiliz basını maaşının bir bölümünü Arsenal’in karşılaması şartıyla bu transferin gerçekleşebileceğini yazıyor.

31 yaşındaki oyuncu, İngiltere’de eşiyle birlikte saldırıya uğramıştı.  

Senin için hazırladığımız haberler