Okan Buruk: "Cedric Bakambu'yu Kadroya Yazdık"

Akın Ungan
25.07.2023 - 21:29 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 21:43

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, turu İstanbul'a bıraktı. Okan Buruk, Cedric Bakambu'nun ikinci maç kadrosuna yazıldığını söyledi.

Okan Buruk: "Cedric Bakambu'yu Kadroya Yazdık"

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris ile karşı karşıya gelen Galatasaray, yeni sezonun ilk maçını oynadı. Sarı-Kırmızılılar, Litvanya'da 2-2 berabere kalırken turu İstanbul'a bıraktı.

Okan Buruk'tan açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. İkinci maça daha hazır olacaklarını kaydeden Okan Buruk, yeni transferlerden Cedric Bakambu'nun gelecek maç kadrosuna yazıldığını ifade etti.

"Bakambu sonraki maçın kadrosunda olacaktır"

Teknik direktör Okan Buruk, "Kadroya Cedric Bakambu'yu yazdık. İstanbul'da antrenmanlara devam ediyor. Takımla antrenmalara başladıktan sonra her şey yolunda giderse bir sonraki maçın kadrosunda olacaktır" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Halil Dervişoğlu sezona hızlı başladı
Habere Git

Bakambu, UEFA kadrosuna dahil edildi

Sarı-kırmızılı ekipte, 32 yaşındaki Demokratik Kongolu golcü futbolcu Cedric Bakambu, Hollanda ekibi NEC Nijmegen'e kiralanan savunma oyuncusu Mathias Ross'un yerine UEFA kadrosuna eklendi.

2 yıllık sözleşme imzaladı

Bilindiği üzere Sarı-Kırmızılı takım, Kongolu forvet ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını duyurmuştu. Bakambu, Galatasaray'dan yıllık 1.5 milyon Euro maaş alacak.

Bakambu'nun performansı

Temmuz başında Olimpiakos'tan ayrılarak Al Nasr'a imza atmasına rağmen Galatasaray'ın ilgisinin devam ettiği Cedric Bakambu, Türkiye'de Bursaspor forması da giymişti.

İlgini Çekebilir
Cim Bom işini İstanbul'a bıraktı
Habere Git

32 yaşındaki santrfor, geçtiğimiz sezon Yunan takımda 40 maça çıktı. 18 kez gol sevinci yaşayan Kongolu futbolcu, 4 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler