İstanbul'da tedirgin eden çığlıkların altından Senegal'in şampiyonluğu çıktı!

09.02.2022 - 12:07 | Son Güncellenme: 09.02.2022 - 12:18

İstanbul'un çeşitli semtlerinde 3 gün önce mahalle sakinlerini tedirgin eden çığlıklar duyulmuştu. Bu çığlıkların sebebinin Senegal'in Afrika Kupası şampiyonluğu olduğu ortaya çıktı.

İstanbul'da tedirgin eden çığlıkların altından Senegal'in şampiyonluğu çıktı!

Finalde Mısır'ı yenen Senega Afrika Uluslar Kupası şampiyonu oldu

Corona virüs salgını nedeniyle geçen yıl düzenlenemeyen 2021 Afrika Uluslar Kupası'nın finali Kamerun'un başkenti Yaounde'de yapıldı. 6 gün önce oynanan filande Senegal ile Mısır karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikalarının 0-0 tamamlanan karşılaşmada rakibini penaltı atışlarında 4-3 mağlup etmiş ve tarihinde ilk kez Afrika Uluslar Kupası'nı kazanmıştı. 

İstanbul'da yaşayan Senegalliler büyük sevinç yaşadı

Fotomaç'ın haberine göre; İstanbul'un çeşitli semtlerinde oturan Senegal taraftarları büyük sevinç yaşadı. Geçtiğimiz pazar gece saatlerinde Fatih ilçesi İskenderpaşa Mahallesi'nde yaşayan Senegal taraftarı bir grup ise şampiyonluğu sokaklarda koşup çığlık atarak kutladı.

İlgini Çekebilir
Salah ve Mohamed yıkıldı! Mane attı, şampiyonluk geldi
Habere Git

Çığlıklar mahalle sakinlerini korkuttu

Durumdan habersiz olan mahalle sakinleri sokaktan gelen çığlıkları duyunca kısa süreli korku ve tedirginlik yaşadı. Bir süre sonra koşup çığlık atan Senegallilerin şampiyonluğu kutladığı ortaya çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler