İstanbulspor, Aldin Cajic ile yollarını ayırdı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
25.01.2023 - 19:12 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 19:20

Transfer haberleri... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor, Bosna Hersekli orta saha oyuncusu Aldin Cajic ile yollarını ayırdı. İşte detaylar

İstanbulspor, Aldin Cajic ile yollarını ayırdı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. İstanbulspor, 30 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Aldin Cajic ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2020-2021 sezonu hariç 2017'den bu yana sarı-siyahlı formayı giyen 30 yaşındaki futbolcuya teşekkür edildi.

Aldin Cajic'in performansı

Cajic'in 6 sezonda 125 maça çıktığı ve 30 kez fileleri havalandırdığı kaydedildi. Tecrübeli futbolcu, bu sezon İstanbulspor formasıyla 8 Süper Lig müsabakasında görev yaptı.

İlgini Çekebilir
İstanbulspor'dan orta sahaya takviye
Habere Git

Aldin Cajic'in kariyeri

Sparta Prag alt yapısından yetişen Bosnalı oyuncu önce Teplice oradan Elazığspor, Tuzlaspor ve İstanbulspor'a transfer olmuştu. Oyuncuya kariyeri boyunca hiç bonservis ödenmedi.

İstanbulspor, Kayserispor'u konuk edecek

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında İstanbul'da İstanbulspor ile Yukatel Kayserispor karşı karşıya gelecek. 29 Ocak Pazar günü İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan İstanbulspor ile Yukatel Kayserispor maçı saat 13'30'da başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler