Son Dakika | İstanbulspor, Kubilay Köylü'yü Transfer Etti

Akın Ungan
22.02.2023 - 17:32 | Son Güncellenme: 22.02.2023 - 17:40

Son dakika transfer haberi | Süper Lig ekibi İstanbulspor, deprem nedeniyle 3. Lig'den çekilen Malatya Arguvanspor'dan Kubilay Köylü'yü transfer etti.

Son Dakika | İstanbulspor, Kubilay Köylü'yü Transfer Etti

Salim MANAV - AJANSSPOR

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) transfer tescil döneminin 5 Mart'a kadar uzatıldığını açıkladı. Futbol takımları, bu açıklamanın ardından takviye çalışmalarına hız kazandırdı.

İstanbulspor'dan hücuma takviye

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen İstanbulspor, transfer çalışmalarına devam etti. Boğalar, hücum bölgesine takviyede bulundu.

Kubilay Köylü ile anlaşıldı

İstanbulspor, yaşanan deprem felaketi nedeniyle ligden çekilme kararı alan TFF 3. Lig takımı Malatya Arguvanspor'dan Kubilay Köylü'yle anlaştı. Gurbetçi futbolcu, Süper Lig'e gelmeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a ihtarname çekildi: Paramızı ödeyin!
Habere Git

Hollanda'da doğdu

23 yaşındaki Hollanda doğumlu sol kanat, De Djik, FC Lisse, Kozakken Boys, Racing Murcia FC ve Malatya Arguvanspor formalarını giydi.

20 maçta 3 gol, 1 asist

Kubilay Köylü, Malatya Arguvanspor'da bu sezon 20 karşılaşmada görev aldı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran genç kanat, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler