İstanbulspor'da Ali Yaşar, Melih Kabasakal ve Emir Kana Gültekin Beşiktaş maçı sonrası konuştu

Orhan Gülek
17.09.2022 - 22:21 | Son Güncellenme: 17.09.2022 - 22:39

Spor Toto Süper Lig 7. hafta karşılaşmasında Beşiktaş'a son dakikalarda attığı frikik golüyle takımına 1 puan kazandıran İstanbulspor'da Ali Yaşar maç sonu açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor'da Ali Yaşar, Melih Kabasakal ve Emir Kana Gültekin Beşiktaş maçı sonrası konuştu

AJANSSPOR - HABER

Başakşehir'e kaybederek namağlup unvanı sona eren Beşiktaş, Süper Lig'in 7. haftasında İstanbulspor'a konuk oldu. İlk 45 dakikayı 2-1 önde kapatan Kartal, 86. dakikada Ali Yaşar'ın frikik golüne engel olamadı ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Sarı Siyahlılar'ın yenilmezlik serisi ise 3 maça yükseldi.

 

Karşılaşma sonrası Beşiktaş'a son dakikalarda attığı frikik golüyle takımına 1 puan kazandıran Ali Yaşar açıklamalarda bulundu.

Ali Yaşar: "İstanbulspor küçük bir takım değil"

Gol attığı için mutlu olduğunu ifade eden Yaşar "Açıkçası hiç hissetmedim. Maç iyi başladık, şanssız bir gol yedik. Skordan sonra oyundan düşmedik, iyi oynadık. İlk yarı yenik kapattık. Hocamız çok iyi konuşma yaptı, özgüvenimiz yerine geldi. Buradan 1 puanla ayrılıyoruz, mutluyuz. Beşiktaş'a da başarılar diliyorum. Bütün Türkiye'ye gösterdik ki İstanbulspor küçük bir takım değil. İstanbulspor bu ligde kalacak. Çok mutluyum, gol attığım için, puan aldığım için." dedi.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal İstanbul'da düştü
Habere Git

Emir Kaan Gültekin: "Maçı 3-2'de alabilirdik"

İstanbulspor'da kanat oyuncusu olarak oynayan Emir Kaan Gültekin ise maç sonu şu ifadeleri kullandı:

"Oyuna iyi başladığımızı düşünüyorum ama şanssız bir gol yedik. Daha sonrasında devam ettik, 1-1'i de yakaladık. 2-1 oldu devre arasına girdik. Maçı çevirebileceğimize inancımız tamdı. Maçı 3-2'de alabilirdik. Maç 2-2 bitti. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına sağlık. Devrede onların bizden farklı olmadığını, biz alt ligden geldik, oyuncu kalitesi olarak onların bizden üstün olmadığını hocamız bize iletti. Bizim oynadığımız oyuncuların neredeyse tamamı geçen sezon 1. ligde oynayıp ve şu an oynayan oyuncular. Bunu kanıtladık. Daha iyi futbol ve daha güzel sonuçlar alacağımızı düşünüyorum."

Melih Kabasakal: "Biz bu lige renk katacağız"

İstanbulspor'un 26 yaşındakş orta saha oyuncusu Melih Kabasakal ise maç sonu "Biz maça çok iyi hazırlandık, hocalarımızın dediklerini yaptığımızı düşünüyorum. Oyun disiplininden hiç kopmadık. Biz buraya beraberliğe gelmedik, kazanmaya geldik. Ona inandık. Ama Beşiktaş gibi bir takımdan beraberlik almakta bizim için bir başarı. Biz bu lige renk katacağız ve renk katmaya devam edeceğiz. Biz 4-5 senedir beraber oynayan arkadaş grubumuz var. Devre arasında da kardeş gibi kaynaştık. Kazanabilirdik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler