3 Büyüklerin Transfer Listesindeki Stoper Aleksis Perez'den Açıklama

Akın Ungan
24.06.2022 - 17:36 | Son Güncellenme: 24.06.2022 - 17:46

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Giresunsporlu Alexis Perez, transferle ilgili açıklama yaptı. Perez hangi takıma gidecek?

3 Büyüklerin Transfer Listesindeki Stoper Aleksis Perez'den Açıklama

AJANSSPOR HABER

Yeni sezonda kadrolarına takviyede bulunmak isteyen takımlar, transfer çalışmalarına devam ederken, Giresunspor'da başarılı bir dönem geçiren Alexis Perez de kulüplerin takip ettiği oyuncular arasında bulunuyor. Türkiye'den 3 büyük İstanbul temsilcisinin de ilgilendiği bilinen Kolombiyalı stoper, Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu oldu.

Alexis Perez şu anda tatilde olduğunu fakat Türkiye'ye döneceğini söyledi. Perez, "Şu anda İspanya'dayım. Ailemle birlikteyim. Tam bir tatil sayılmaz çünkü antrenmanlarımı da aksatmıyorum. Pazar günü Türkiye'ye dönüyorum." ifadelerini kullandı.

"Menajerlerim görüşmeleri yürütüyor"

Transferi hakkında açıklama yapan 28 yaşındaki stoper, "Genel itibariyle ilgilenen kulüpler olduğunu biliyorum ama detayları hakkında konuşamam. Menajerlerim görüşmeleri yürütüyor. Elbette kulüpler yüksek ve 1. sınıf kulüpler. Benim de bundan sonraki oynamak istediğim kulüpler 1. sınıf kulüpler." şeklinde konuştu.

"Kim somut teklif veriyorsa kulübümle görüşecek"

Alexis Perez, "Somut bir teklif gelmedi. Bunun için beklemek gerekiyor. Ama ilgilenenlerin olduğunu ve menajerlerimin görüştüğünü biliyorum. Eninde sonunda kim somut teklif veriyorsa kulübümle görüşecek ve benim de nerede olacağım belli olacak." açıklamasını yaptı.

İlgini Çekebilir
3 büyük de Perez'i istiyor! Trabzonspor Otamendi için devreye girdi
Habere Git

"Önceliğim Türkiye'de büyük kulüplerde yer almak"

Geçtiğimiz sezon 35 maçta 2 gol, 1 asistlik katkı sağlayarak dikkat çeken Perez, Türkiye'de büyük kulüpte oynamak istediğini şu sözlerle dile getirdi: "Aslında 1. hedefim futbola Türkiye'de devam etmek ve büyük kulüpte oynamak. İlk somutu atan şartları olgunlaştıran kulüp benim tercihim olacaktır. Önceliğim futbol oynamaya Türkiye'de devam etmek ve Türkiye'nin büyük kulüplerinde yer almak."

Son olarak geçen sezonun en iyi stoperlerinin kim olduğu sorusunu yanıtlayan Alexis Perez, "Fenerahçe'deki Kim çok başarılıydı. Konyaspor'dan Abdülkerim Bardakcı, Beşiktaş'ın futbolcuları ve Galatasaray'dan Marcao iyiydi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler