İşte Abdullah Avcı'nın transferdeki ilk hedefi

11.03.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 11.03.2022 - 11:03

Trabzonspor, geçen sezon olduğu gibi gelecek yılın planlamasına da erkenden başladı. Karadeniz ekibinin yeni sezon için ilk transfer hedefi de belli oldu! İşte detaylar...

İşte Abdullah Avcı'nın transferdeki ilk hedefi

Adım adım şampiyonluğa yürüyen Trabzonspor, mevcut kadronun temellerini geçtiğimiz yılın mart ayında atmıştı. Planlamalara çok erken başlayan ve sahada karşılığını fazlasıyla alan Bordo-Mavililer, yine aynı stratejiyi uyguluyor. 

Transfer çalışmaları başladı

Fanatik'te yer alan habere göre; Fenerbahçe derbisinin ardından İstanbul’da kalan teknik direktör Abdullah Avcı’nın, yönetimle toplantı yaptığı öğrenildi. Transferde izlenecek yol haritası belirlenirken, özellikle stoper konusunda şimdiden çalışmalara başlandı. 

Abdullah Avcı, Kaan Ayhan'ı istiyor

Avcı’nın, gelecek sezon ilk 11’de 4 yerli oynatma zorunluluğunu hesaba katarak savunmaya Türk bir isim istediği ve öncelik olarak Kaan Ayhan’ı belirlediği öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ikinci Alexander Sörloth vakası!
Habere Git

Sassuolo, devre arasında 5,5 milyon Euro'ya bırakmadı

Ara dönemde Trabzonspor’un transferi için yoğun uğraş verdiği Kaan Ayhan’ı, Sassuolo bırakmamıştı. Karadeniz ekibi opsiyonlu kiralama formülüyle en son 5.5 milyon Euro’ya kadar çıkmasına rağmen İtalyanlar, devre arasında Milli oyuncuyu bırakmaya yanaşmamış ve 8 milyon Euro talep etmişti.

 

Sezon bitmeden temaslar başlayacak

Ocak ayında Çizme temsilcisi ‘Sezon sonu görüşelim’ mesajı gönderirken, Bordo-Mavili yönetimin önümüzdeki haftalarda temaslara başlaması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler