İşte Acun Ilıcalı'nın son bombası... Ünlü spor spikeri program sunacak!

29.09.2017 - 19:49 | Son Güncellenme: 29.09.2017 - 19:49

İşte Acun Ilıcalı'nın son bombası... Ünlü spor spikeri program sunacak!
Bu sezon başlayacak olan ve ünlülerin ringde dövüşeceği yeni yarışmayı güzel spor spikeri Dilara Gönder sunacak.
Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dilara Gönder çok yakında yayınına başlayacağımız yeni projemizin sunucusu olacak, hayırlı olsun. @dilaragonder" dedi.
Bir dönem NTV Spor ekranlarından spor spikerliği yapan Dilara gönder, ardından oyunculuğa adım atmış ve son olarak TRT 1'de yayınlanan 'Baba Candır' dizisinde rol almıştı.
Dilara gönder bir dönem de 'Zor İşler' isimli sınırları zorlayan meslekleri yapanların hayatını ekrana getiren bir programa imza atmıştı.
DİLARA GÖNDER KİMDİR? Gönder İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden ve ardından Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü'nden mezun oldu. Aydın Doğan Vakfı'nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması'na okul radyosunda yayımlanan "DinleBul" adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi.
FBTV'de "MusicBox" isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007'de Lig TV'ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT'de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı. 2010 yılında NTV Spor'a transfer oldu.
Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilen Dilara Gönder 2014 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan Ne Diyosuun adlı dizide rol aldı. Bu aynı zamanda Gönder'in ilk oyunculuk deneyimiydi. Daha sonra Star TV'de yayınlanan Sil Baştan dizisinde Gizem Dereli karakterini canlandıran Gönder, son olarak da Baba Candır" dizisinde oynamıştı.

Dilara Gönder instagramı çok sık kullanan ünlüler arasında. İşte o pozlar;

(Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler