İşte Acun Ilıcalı'nın transferdeki yeni gözdesi!

30.07.2020 - 17:13 | Son Güncellenme: 30.07.2020 - 17:20

Hollanda'da Fortuna Sittard kulübünü satın alan Acun Ilıcalı, takıma takviye yapabilmek için harekete geçti. Ilıcalı ile ilgili bir transfer iddiası Almanya'dan geldi. Survivor ile reytingleri alt üst eden Acun Ilıcalı hangi oyuncuyu transfer etmek istiyor?

İşte Acun Ilıcalı'nın transferdeki yeni gözdesi!

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Fortuna Sittard ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Acun Ilıcalı’nın transfer listesinde ünlü bir futbolcunun kardeşinin yer aldığı gündemde. Acun Ilıcalı hangi ismi transfer etmek istiyor? Detaylar haberde…

Sercan Yıldırım sonrası, Almanya'dan transfer hamlesi

Acun Ilıcalı'nın hedefindeki isim Felix Götze

Ünlü Alman spor dergisi Kicker’de yer alan habere göre; Fortuna Sittard, Augsburg’da görev alan Felix Götze’yi transfer etmek istiyor.

Felix Götze ne durumda?

22 Mart 2019’dan bu yana kalçasından yaşadığı sakatlık sebebiyle oynamayan ancak; daha sonra formda bir şekilde dönen futbolcu, Rani Khedira, Carlos Gruezo ve Tobias Strobl ile rekabet edecek durumda değil.

Acun Ilıcalı'ya rakip Zwolle

Kicker, futbolcuya Hollanda’dan Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Fortuna Sittard ile PEC Zwolle’nin ilgi gösterdiğini yazdı.

Mario Götze'nin kardeşi...

Türk takımlarının transfer gündemine gelen Mario Götze’nin 22 yaşındaki kardeşi Felix Götze’nin kiralanmasının da bir seçenek olduğu iddiaları var.

Acun Ilıcalı, Götze için ne kadar transfer ödemesi yapmak zorunda?

Felix Götze defansta oynuyor. 1.85 boyunda olan ve sağ ayağını etkin kullanan futbolcu, savunmada ve sağ bekte görev alabiliyor. Kulübüyle 2022 yılına kadar mukavelesi bulunan Götze’nin Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 725 bin Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler