Ajax'ın, Beşiktaş'ta en çekindiği isim Michy Batshuayi

İsa Kethüda
27.09.2021 - 16:54 | Son Güncellenme: 27.09.2021 - 18:09

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ı sahasında konuk edecek Ajax'ta teknik direktör Erik ten Hag, siyah-beyazlı takımda çekindiği ismi açıkladı. İşte detaylar.

Ajax'ın, Beşiktaş'ta en çekindiği isim Michy Batshuayi

Kartal YİĞİT-Amsterdam  / AJANSSPOR

Ajax Teknik Direktörü Erik ten Hag ve Daley Bilind, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş ile karşılaşacakları maç öncesı basın toplantısı düzenledi. Teknik direktör Hag, siyah-beyazlı takımda çekindiği futbolcuyu da açıkladı.

"Harika futbolculara sahipler"

Hag, "Beşiktaş'ta çok sakatlar var ama çok fazla da futbolcuları var ve kendilerine güveniyorlar. Biz de güveniyoruz. Harika futbolculara sahipler, harika oynayabiliyorlar. Davy Klaassen birkaç hafta yoktu. Bir haftada 3 maç oynadı. Bence başlayabilir. Hazırlık dönemi, şu anda büyük maçlar yaparak hazırlanıyoruz. Sezonun ilk haftasını hiçbir zaman bekleyemezsiniz. Maçlara bakmanız gerekiyor form durumu için.

İlgini Çekebilir
Ajax, Beşiktaş'ın paylaşımına cevap verdi
Habere Git

Erik ten Hag hangi oyuncudan çekiniyor?

Ajansspor Beşiktaş muhabiri Kartal Yiğit'in, "Eğer Beşiktaş bunca sakatla gelmeseydi; en dikkat edeceği, çekindiği isim kim olurdu, var mı böyle bir isim hocanın kafasında?" sorusuna da yanıt veren Hollandalı teknik adam şu ifadeleri kullandı:


"Bence o futbolcu yarın sahada olacak. O da Batshuayi" dedi. 

Blind: "Bizi yenmeleri zor"

Erik ten Hag'ın ardındanbasın toplantısında açıklamalarda bulunan savunma oyuncusu Daley Blind, "Biz iyi yapıyorsak ve iyi de oynuyorsak bizi yenmeleri zor olur. Şu an oyun şeması çok yoğun tabii. Ama bu benim hoşuma gidiyor haftada birkaç maç oynamak. Özellikle ülkelerle daha fazla maç yapabilmek çok hoşuma gidiyor. Ben maç yapmayı, antrenman yapmaya yeğlerim. Bence şu an iyi yoldayız ve iyi de gidiyoruz. Bence dışarıda ve evimizde aynı şekilde oynamamız gerekiyor. Bence rakip kendi evinde daha açık oynuyor, biz de daha iyi oynayabiliyoruz. Evimizde çok daha fazla bekliyoruz oynamak için" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Sergen Yalçın'dan futbolcularına Ajax uyarısı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler