Ankaragücü, teknik direktör Ömer Erdoğan ile prensipte anlaştı

28.08.2022 - 14:56 | Son Güncellenme: 28.08.2022 - 15:06

Karagümrük yenilgisinin ardından görevinden istifa eden Mustafa Dalcı ile yollarını ayıran Ankaragücü, teknik direktör Ömer Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı.

Ankaragücü, teknik direktör Ömer Erdoğan ile prensipte anlaştı

Süper Lig'deki dün oynanan maçta Ankaragücü deplasmanda Karagümrük'e 4-1 mağlup oldu. Başkent ekibinde teknik direktör Mustafa Dalcı karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı. Ankaragücü yönetimi de bugün yaptığı açıklama ile Dalcı'nın istifasının kabul edildiğini duyurdu. 

Ömer Erdoğan ile prensip anlaşması sağlandı

Mustafa Dalcı ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarına vakit kaybetmeden başlayan sarı lacivertli yönetim, Ömer Erdoğan ile prensip anlaşmasına vardı.

Transfer ve bütçe görüşüldü

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, bugün Ankaragücü yönetimi ile Ömer Erdoğan arasında yapılan görüşmede istenilen oyuncular ve bütçe görüşüldü. Bu oyunculara ve bütçeye onay çıkarsa; Ömer Erdoğan resmi imzayı atacak.

Son olarak Hatayspor'u çalıştırdı

Son olarak Süper Lig ekibi Hatayspor'u çalıştıran 45 yaşındaki Ömer Erdoğan, Güney ekibiyle 82 maça çıktı. Bu maçlarda 35 galibiyet, 18 beraberlik ve 29 yenilgi alan genç teknik adam 1.50 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler