İşte Arda Güler için Real Madrid'e teklif yapacak takımlar!

10.10.2024 - 13:14 | Son Güncellenme: 10.10.2024 - 13:26

Arda Güler'in fazla forma şansı bulamadığı için devre arasında Real Madrid'den ayrılmak istediği haberlerinin üzerine Fenerbahçe'nin eski futbolcusunu kiralamak için harekete geçtiği ileri sürülmüştü. Ancak Avrupa'nın önemli kulüplerinin de milli futbolcuyu kadrosuna katmak için teklif hazırlığı içerisinde olduğu belirtiliyor. İşte detaylar...

İşte Arda Güler için Real Madrid'e teklif yapacak takımlar!

Geçtiğimiz sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de yaşadığı sakatlıkları atlatmasının ardından süre bulmaya başlayan ve özellikle sezon sonuna doğru süre bulduğu maçlarda sergilediği performansla yeni sezonda daha fazla oynaması beklenen Arda Güler, teknik direktör Ancelotti tarafından çok sayıda sakat bulunmasına rağmen istediği süreleri bulamayınca hayal kırıklığına uğramıştı.

Takımdan ayrılabilir

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İspanyol basını yaptıkları haberlerde Arda Güler'in durumundan dolayı mutsuz olduğunu ve ara transfer döneminde kiralık olarak ayrılabileceğini yazmaya başladı.

Fenerbahçe teklif sunmaya hazır

Öte yandan Fenerbahçe de eski futbolcusunun durumunu yakından takip ediyor. Sarı lacivertli yönetim Real Madrid’in Arda Güler'i kiralama kararı alması halinde hemen harekete geçip teklif sunmaya hazır.

Liverpool yeni hamle yapabilir

Fanatik'in haberine göre 19 yaşındaki milli futbolcu hakkındaki gelişmeleri yakından izleyen tek takım Fenerbahçe değil. Arda için yaz döneminde girişimlerde bulunan kulüpler de yıldız futbolcu yeniden harekete geçebilir. Liverpool, bu takımların başında geliyor. İngiliz devinin, satın alma opsiyonuyla bir kiralama teklifi yapacağı iddia edildi.

Leverkusen pusuda bekliyor

Xabi Alonso yönetiminde geçen sezon Almanya’da şampiyon olarak büyük bir sürprize imza atan Leverkusen, yaz aylarında kiralama teklifi yapmış ancak geri çevrilmişti. Alman ekibi, yeniden Real Madrid’in kapısını çalabilir.

Girona da talip

Ayrıca geçen sezon LaLiga'nın flaş takımı olan ve bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden İspanyol takımı Girona’nın da milli yıldız konusunda son derece istekli olduğu vurgulandı.

Ali Koç ve Mourinho devreye girecek

İki koldan çalışma Fenerbahçe, rekabette öne geçmek için iki koldan hamle yapmayı planlıyor. Başkan Ali Koç, yakın ilişki içinde olduğu Arda Güler’le bizzat görüşüp ikna etmeye çalışacak. Real Madrid için ise Jose Mourinho’nun devreye girmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü teknik adam, sayısız başarılara imza attığı eski kulübünden, Arda konusunda öncelik isteyebilir.

Senin için hazırladığımız haberler