Arda Turan en unutamadığı maçı açıkladı

Feride Kara
06.10.2022 - 17:35 | Son Güncellenme: 06.10.2022 - 17:51

Galatasaray ile biten sözleşmesinin ardından futbol hayatına noktayı koyan Arda Turan katıldığı etkinlikte en unutamadığı maçı açıkladı kariyeri hakkında konuştu

Arda Turan en unutamadığı maçı açıkladı

Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği'nin düzenlediği "Arda Turan’a Veda" töreni etkinliğine katılan Arda Turan kariyeri hakkında önemli açıklamalar yaptı. İşte Turan'ın o sözleri. 

Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim

Arda Turan: "Barcelona’nın Manchester City'nin oynadığı oyunu, doğaçlama futbolla mix etmek istiyorum. Bunu da en iyi şekilde Galatasaray'a uygulamak istiyorum. Hedefi olan, bir projesi olan bir takımla başlayabilirim. Hangi oyunu oynamak istediğime karar vermedim. Barcelona ve City’nin oynadığı oyunu kaliteli oyuncularla oynamak gerekiyor. Bu oyun tarzının Türkiye'ye uygun olmadığını düşünüyorum."

En unutamadığı maç hangisi?

Turan "Nonda'nın Fenerbahçe'ye gol attığı maç hep aklımda. Bizden daha iyi olduklarını düşünüyordum. Daha önce hiç şampiyon olmamıştım. Benim için unutulmaz bir gündü."

Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı

Turan "Torreira ve Mertens transferleri için Erden Timur ağabey ile gittim. Yardımcı olmak için oradaydım. Torreira ve Mertens geldi takıma. Keşke Alexis Sanchez transferi de olsaydı. En büyük hayalimdi."

Selçuk İnan'ı kandırdım

Turan "Selçuk İnan'ın transferinde bence benim katkım herkesten fazlaydı. Selçuk'a o zaman Fb'den iyi bir teklif vardı. Ben ona, 'Alex ve Emre var, frikik kullanamazsın dedim. 'Bizde istersen tacı bile sen kullanabilirsin' dedim. Milli takım kampında öyle kandırdım."

Senin için hazırladığımız haberler