Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Adayını Açıkladı

23.06.2023 - 17:11 | Son Güncellenme: 23.06.2023 - 17:23

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında başkanlığa aday olması durumunda destekleyeceği kişiyi açıkladı. İşte detaylar.

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Adayını Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Eski Başkanı Aziz Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında Ali Koç hakkında açıklamalarda bulundu. Spor Toto Süper Lig'i Galatasaray'ın arkasında, ikinci sırada tamamlayan Sarı-Lacivertliler'de tepki gören Koç, başkan adayının çıkması durumunda seçime gideceğini belirtmişti. Aziz Yıldırım, "Kimse çıkmazsa ben adayım" derken, gönlünden geçen başkan adayını da açıkladı.

"Gönlümden geçen başkan adayı Murat Ülker"

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye başkan adayı olması halinde Murat Ülker'e destek vereceğini açıkladı. Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'de çok başkan adayı var. Gönlümden geçen Murat Ülker'dir" ifadelerini kullandı.

"Nihat Özdemir aday olsa memnuniyetle desteklerim"

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Fenerbahçe Olağan Mali Kongre'de kürsüye gelen Ali Koç, Aziz Yıldırım'ı başkan olması için Nihat Özdemir'in kapısına gitmekle suçlamıştı. Yıldırım, Koç'un bu sözlerine şöyle cevap verdi: "Nihat Özdemir'e başkanlık için teklifte bulunmadım. Çünkü başkan olma şansı yok, kulüpten istifa etti. Olsa memnuniyetle desteklerim"

İlgini Çekebilir
Murat Ülker'den Aziz Yıldırım'ın adaylık açıklamasına yanıt
Habere Git

"Murat Ülker karar verirse, bütün gücümle desteklerim"

Sözlerinde devam eden Yıldırım, "Murat Ülker dostumdur. Ayda bir yemek yeriz. Kendisi iyi ve büyük bir Fenerbahçeli. Onun başkan olmasını çok isterim. Çok katkıları olur. Murat Bey'e başkanlık çok yakışır. Bu onun verebileceği bir karar. Bu kararı verirse, bütün gücümle desteklerim" açıklamasını yaptı.

"Ferit Şahenk ve yönetimimden 5-6 isim var, onları da desteklerim"

Yıldırım, "3 Temmuz'da Fenerbahçe'nin ayakta kalması için çok büyük destek verdi. Onlara teşekkür ediyorum. Ama yaptıkları desteğin bilinmemesini istediler. Ferit Şahenk de iyi bir Fenerbahçeli. Aday olursa, her türlü desteklerim. Benim yönetimimde en az 5-6 tane başkanlığa aday olabilecek isim var. Onlar da aday olursa, desteklerim" dedi.

Murat Ülker'den açıklama

Murat Ülker ise Aziz Yıldırım'ın sözlerinin ardından bir açıklama yaptı. Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Ülker, başkanlığa aday olmayacağını kaydetti.

İlgini Çekebilir
Aziz Yıldırım açıkladı: ''Hiç kimse çıkmazsa ben adayım''
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler