İşte Bakkal'ın 'teşvik primi aldık' dediği kadro

11.03.2020 - 17:47 | Son Güncellenme: 11.03.2020 - 17:59

İşte Bakkal'ın 'teşvik primi aldık' dediği kadro

Tecrübeli teknik direktör Mesut Bakkal'ın 33 yıl sonra yaptığı teşvik primi itirafı gündemi sallarken, futbolseverler Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Denizlispor'un o dönemki kadrosunu merak etmeye başladı.

Bakkal, 'Mesut Bir Adamın Hikâyesi' adını taşıyan ve kariyerini anlattığı kitabında 1986-87 sezonunda formasını giydiği Denizlispor'da, Galatasaray'dan teşvik primi aldıklarını ve Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıklarını anlatmıştı.

Tecrübeli teknik adamın itirafları sonrasında birçok futbolsever Beşiktaş ile berabere kalan o kadroyu ve teknik direktörü merak etmeye başladı.

Denizlispor'un Beşiktaş maçındaki kadrosu

Ligin 37. haftasında Beşiktaş'a konuk olan Denizlispor'un kadrosu şöyleydi:

İlk 11: Metin Bayındır (Kaleci), Kenan Atay (Defans), Jozsef Varga (Defans), Erhan Yığ (Defans), Ahmet Zorlu (Defans), Erol Tolga (Orta saha), Zafer Derici (Orta saha), Yaşar Alemdaroğlu (Orta saha), Mesut Bakkal (Orta saha), Mahmut Aydın (Forvet), Hüseyin Şengül (Forvet)

Yedekler: Adnan Erkan (Kaleci), Ali Yalçın (Defans - 49. dakikada Kenan Atay yerine), Köksal Firüzcan (Orta saha- 67. dakikada Varga yerine), Muharrem (Forvet)

Teknik direktör: Nihat Atacan

Beşiktaş - Denizlispor maçında ne olmuştu?

Beşiktaş, 1-0 öndeyken 85. dakikada kullanılan serbest vuruşta Denizlisporlu Erol, yaklaşık 30 metreden attığı golle 1-1'lik eşitliği sağlamış ve böylece şampiyonluk yarışında son hafta öncesi ipler Galatasaray'ın eline geçmişti.

O gün 90 dakika sahada kalan Mesut Bakkal, bir de sarı kart görmüştü. Beşiktaş'ı şampiyonluktan eden golü atan Erol Tolga ise yıllar sonra Beşiktaş taraftarı olduğunu açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler