Beşiktaş'ın Alexander Sörloth bütçesi belli oldu

13.04.2022 - 09:48 | Son Güncellenme: 13.04.2022 - 09:57

Beşiktaş'ın gelecek sezon kadrosuna katmayı planladığı Norveçli golcü Alexander Sörloth'un transferi için ayırdığı bütçe belli oldu. Detaylar haberimizde...

Beşiktaş'ın Alexander Sörloth bütçesi belli oldu

Premier Lig ekibi Chelsea’den kiralanan Michy Bathsuayi’yi sezon sonunda İngiltere’ye geri gönderecek olan Siyah-Beyazlılar, bu futbolcunun yerini doldurmak için şimdiden çalışmalara başlamıştı.

Bu doğrultuda 2019-20 sezonunda 49 maçta 32 gol ve 11 asistle oynayarak Trabzonspor ’u lig ikinciliği ve kupa şampiyonluğuna taşıyan Alexander Sörloth’u listesine alan Kartal, oyuncuyu yakından takip ediyor.

Beşiktaş’ın şansı artıyor

Fanatik'ten Orhan Yıldırım'ın haberi göre; Kiralık olarak görev yaptığı Real Sociedad’da etkisiz bir performans sergilemesi sebebiyle İspanyol kulübünün 18 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmaya sıcak bakmaması ve Leipzig’in de oyuncuyu kadrosunda tutmak istememesi, Beşiktaş’ın bu transferde şansını artırıyor.

İlgini Çekebilir
Ceyhun Kazancı'dan Sörloth ve Talisca transferine yeşil ışık
Habere Git

Sörloth'un transfer bütçesi 7 milyon Euro 

Siyah beyazlı yönetimin, Leipzig’in kiralamaya olumlu bakmadığı tecrübeli futbolcu için 7 milyon Euro’luk (112 milyon TL) transfer bütçesi ayırdığı belirtildi.

Ceyhun Kazancı'dan Sörloth açıklaması

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı dün düzenlediği basın toplantısında Sörloth transferi hakkında şöyle konuşmuştu:

"Sörloth özelinde Real Sociedad'ın opsiyon hakkı devam ediyor. Nisan ayına kadar da devam edecek bir durum bu. Sociedad bu opsiyonu kullanır mı kullanmaz mı bilinmez. Sonrasında Leipzig kulübünün bir tercihi olur mu ne şekilde olur bunlar mayıs ayında netleşecek şeyler. Sörloth'u tabiki kim istemez. Sörloth, farklı liglerde denedi kendini. 27 yaşında. Burada başarılı oldu. Türkiye'ye gelme konusunda bir arzusu olduğu kesin. Olay sonunda maddi duruma gelecek, tıkanacak, kalacak. Hem kulübüyle, hem kendisiyle görüşmeler nasıl olur bilinmez. 

Senin için hazırladığımız haberler