Beşiktaş Emlakjet Basketbol Takımı, Nedim Yücel'le Anlaşmaya Vardı

İsa Kethüda
08.06.2023 - 11:45 | Son Güncellenme: 08.06.2023 - 11:55

Basketbol haberleri... Basketbol Süper Ligi takımlarından Beşiktaş Emlakjet Basketbol, Bursaspor'daki görevinden ayrılan Nedim Yücel'le anlaşmaya vardı.

Beşiktaş Emlakjet Basketbol Takımı, Nedim Yücel'le Anlaşmaya Vardı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet Basketbol, Frutti Extra Bursaspor'daki genel menajerlik görevinden ayrılan Nedim Yücel ile anlaştı.

İmzalar atıldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlı takımda genel menajer ve direktör olarak görev yapacak olan Yücel, dün Beşiktaş'ta basketboldan sorumlu yönetici Umut Tahir Güneş'le imzaları attı.

Nedim Yücel'den veda mesajı

Öte yandan, dün Bursaspor'dan ayrılan Nedim Yücel, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de yıldız operasyonu! 4 oyuncu...
Habere Git

"Maalesef her güzel serüvenin bir sonu var"

Yücel, "Maalesef her güzel serüvenin bir sonu var. Başta bana bu görevi layık görüp her daim sonsuz destek olan Başkan Sezer Sezgin olmak üzere tüm Bursaspor camiasına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunarım" ifadelerini kullandı. 

6 yıldır Bursaspor'da basketbol operasyonlarının başındaydı

21 yıllık profesyonel basketbolculuk kariyerinin ardından 2017 yılında Frutti Extra Bursaspor ile yöneticilik serüvenine atılan Nedim Yücel, altı sezondur yeşil-beyazlıların basketbol operasyonlarının başındaydı.

Kariyerine Beşiktaş altyapısında başladı

44 yaşındaki Nedim Yücel, basketbol kariyerine Beşiktaş‘ın altyapısında başlamış ve 9 sezon boyunca siyah-beyazlı formayı terletmişti.

İlgini Çekebilir
Gomis, Galatasaray'a veda etti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler