İşte Beşiktaş'ın kaleci adayları!

23.04.2020 - 12:46 | Son Güncellenme: 23.04.2020 - 12:49

Beşiktaş'ta yolların ayrıldığı Loris Karius'un yerine Sluga, Volkan Babacan, Sinan Bolat, Claudio Bravo gibi file bekçilerinin adı geçiyor.

İşte Beşiktaş'ın kaleci adayları!

Beşiktaş'ta Siyah-Beyazlı taraftarların büyük tepkisini toplayan Loris Karius'la yollar ayrılmıştı.

Kara Kartal'ın kaleci adayları belli oldu.

 

Sabah' ta yer alan habere göre siyah-beyazlılar, ilk olarak Hırvatistan Millî Takımı kalecisi Simon Sluga'yı transfer etmeyi planlıyor.

 

İngiliz ekibi Luton Town'da fazla forma şansı bulamayan Sluga'nın maliyetini Luton Town'un karşılama ihtimali bulunuyor. 27 yaşında ve 1.91 boyundaki kalecinin kulübeyle sözleşmesi ise 2022'de sona eriyor.

 

Hırvat kalecinin transferinde sorun çıkması durumundaysa prensipte anlaşılan Volkan Babacan ve Sinan Bolat'ın transfer edilmesi gündemde. Başakşehir ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Volkan'ın kulübüyle kendisinin görüşerek bonservisini alması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında Beşiktaş'a imza atması beklenen Volkan'ın transferi son anda gerçekleşmemişti. Belçika ekibi Royal Antwerp'te oynayan 31 yaşındaki Sinan ise yönetimin diğer yerli kaleci adaylarından biri.

 

Kaleci transferi için bonservis bedeli ödemek istemeyen Beşiktaş yönetimi, 37 yaşındaki Claudio Bravo'yu da takibe aldı. Şili'nin Publimetro gazetesi sezon sonu Manchester City'den ayrılacak olan Bravo'nun ABD'den aldığı teklifi daha önce kabul ettiğini ancak sonra fikir değiştirdiğini yazdı. Bravo'nun ABD'deki yakınlarından ülkedeki salgının çok kötü durumda olduğunu öğrenmesi nedeniyle rotasını Beşiktaş'a döndürdüğü ve millî takımdan arkadaşı Mauricio Isla'dan aldığı bilgilerle de İstanbul'da oynamayı tercih edebileceği belirtildi.

Son olarak Beşiktaş'a dönmek için mesaj gönderen Fabricio Ramirez'e ise Sergen Yalçın'dan onay çıkmadı. Son iki yılda neredeyse 10 resmi maça çıkmayan İspanyol kalecinin sağlık raporlarının da sıkıntılı olduğu bildirildi. Fabri'nin omzundan problemi olduğu, bu hâlde oynaması durumunda sakatlanırsa futbol hayatının dahi bitebileceğine dair raporların dikkat çektiği bildirildi.

Senin için hazırladığımız haberler