Beşiktaş'tan Alexander Sörloth transfer için yeni formül!

23.05.2022 - 09:53 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 10:01

Norveçli golcü Alexander Sörloth'u kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, Fenerbahçe'nin ilgilendiği yıldız futbolcunun transferini bitirmek için yeni yol buldu. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan Alexander Sörloth transfer için yeni formül!

Sezon biter bitmez çalışmalara başlayan siyah beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdürüyor. Öncelikle golcü transferini bitirmek isteyen Kartal, Trabzonspor'un eski golcüsü Alexander Sörloth'u gündemine almıştı.

İstenilen bonservis bedeli nedeniyle transferin bitmesi düşük bir ihtimal olarak görülürken, flaş bir gelişme yaşandı.

Menajeri İstanbul'da Beşiktaş ve F.Bahçe ile görüştü

Beşiktaş'ta Alexander Sörloth transferi için çalışmalar sürüyor. Kısa süre önce oyuncunun menajeri Morten Wivestad ile İstanbul'da görüşülmüştü. Wivestad'ın Fenerbahçeli yetkililerle de görüştüğü kaydedilirken, 26 yaşındaki futbolcunun maliyetleri şu aşamada Beşiktaş'ın kriterlerini aşıyor.

Önce Leipzig sonra Sörloth

Yöneticiler, Sörloth konusunda "Oyuncuyla bir şekilde orta yol bulunur, burada önemli olan Leipzig ile anlaşabilmek" ifadelerini kullandı. Beşiktaş ile Sörloth cephesi arasında ilk görüşmede 1 milyon Euro fark çıktı. Görüşmeler sürerken iki taraf da ılımlı...

Kartal, para + sonraki satıştan payla ikna edecek 

Sabah'ta yer alan habere göre; Siyah beyazlı ekip, yıldız futbolcu için 6-7 milyon Euro bandını aşmayı düşünmüyor. Alman ekibi ise 20 milyon Euro bonservis ödediği oyuncusu için kapıyı 12'den açtı. Bu rakamı 10 milyon Euro'ya esnetmeyi düşünse de aşağısına gönüllü olmayan Leipzig ile henüz anlaşabilen bir kulüp yok. Beşiktaş farkı sonraki satıştan pay ile çözerek kapatmak istiyor.

İlgini Çekebilir
Cumhuriyetin 100. yılında yeni Beşiktaş!
Habere Git

Sociedad 8 milyon verdi

Bu sezon Sörloth'u kiralık olarak kadrosunda bulunduran Real Sociedad ise 16 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmayıp 8 milyon Euro teklif etti. Ancak İspanyol kulübünün bu önerisi kabul görmedi.

Sörloth'a iki alternatif var

Beşiktaş'ın listesinde Sörloth'un ardından adı yazan Adam Buksa dışında bir ismin daha gündemde olduğu, belirtildi. Yönetimin görüştüğü santrforun, Fransa'da Ligue 1'de forma giydiği kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler