İşte Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci...

27.02.2020 - 22:02 | Son Güncellenme: 27.02.2020 - 19:08

İşte Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci...

Beşiktaş'ın transfer etmek istediği kaleci kim?

Radyospor'da Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Erzurumspor'un başarılı file bekçisi İbrahim Sehic'in menajeri Fatih İlek'in açıklamaları şu şekilde:

Sehic çok iyi bir kaleci!

İbrahim gerçekten çok iyi bir kaleci. Çok istikrarlı bir oyuncu. Bosna Hersek'de yaptıkları ortada. Orada Handanovic'in yerine oynuyor. Bu transfer döneminin öncesinde Trabzonspor ve Galatasaray başta olmak üzere birçok kulüp Sehic'i istedi. Tekliflere rağmen biz burada etik davrandık. Gelen bütün teklifleri Erzurumspor'a yönlendirdik. 

Herkes Beşiktaş'a gitmek ister!

"Beşiktaş bizi sürekli arıyor. Sehic biliyorsunuz Erzurumspor'un kaptanı. Erzurum'u çok seviyor ancak teknik olarak sözleşmesinin son yılında ve herkes onun peşinde. Beşiktaş'ta Karius güven veren bir isim değil. Fabri'nin verdiği güveni veremiyor. Bunu bir futbol izleyicisi olarak söylüyorum. Sehic sezon başında 1-2 milyon euronun üzerinde teklifler aldı ancak Erzurumspor bu teklifleri reddetti. Şu anda Erzurumspor'la şampiyonluk mücadelesi veriyor ancak Sehic'in hayalleti var. Almanya ve İtalya'dan da teklifler aldık. Erzurumspor iyi bir teklif yaparsa oyuncu kalabilir ancak herkes Beşiktaş'a gitmek ister."

Muslera'ya ciddi teklifler vardı!

"Bu doğal bir süreç. Galatasaray'ın Sehic'le ilgilendiği sırada Muslera'ya ciddi teklifler vardı. Çin ve Arabistan'dan ciddi talipleri vardı ancak o transfer gerçekleşmedi. Bir dönem Manchester City'le de adı anılıyordu. Muslera takımda kalınca Galatasaray da transfer için ısrarcı olmadı. Trabzonspor geçtiğimiz devre arasında Sehic'İ çok istedi ancak transfer yasağı sebebiyle bu transfer gerçekleşmedi. Böyle bir yasak olmasaydı iki kulüp anlaşıyordu ancak yasak kalkmayınca Sehic takımda kaldı. Sehic'in takımda kalırkenki en büyük korkusu milli takımdı. Oradaki yerini kaybetmek istemiyor çünkü çok milliyetçi bir insan. Orada Handanovic'İn yerine oynuyor ve 1. kaleci pozisyonunda."

Senin için hazırladığımız haberler