İşte Beşiktaş'ın yeni sportif direktörünün ilk transfer bombası!

Özgür Koç
02.05.2024 - 09:21 | Son Güncellenme: 02.05.2024 - 09:39

Beşiktaş'ın el sıkıştığı sportif direktör Devin Özek, siyah beyazlılara Bundesliga'da forma giyen 30 yaşındaki Alman sağ beki önerdi. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ın yeni sportif direktörünün ilk transfer bombası!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın sportif direktörlük için ekonomik şartlarda el sıkıştığı Devin Özek, siyah beyazlılara ilk transfer önerisini yaptı.

Özek'ten Mitchell Weiser önerisi

Genç Futbol adamıyla transfer görüşmesi de yapılırken Özek'in ilk önerisi Mitchell Weiser oldu.

Sabah'ın haberine göre Devin Özek, Mitchell Weiser için olumlu görüş bildirirken, Beşiktaş deneyimli futbolcu için sezon sonunu bekleyecek.

Haberde Svensson'un durumunun Mitchell Weiser transferinde belirleyici olacağı vurgulandı.

Bedavaya gelecek

Werder Bremen ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki Weiser, sağ bekin yanı sıra orta sahanın sağı ve sağ kanatta da görev alabiliyor.

27 maçta 10 gole direkt katkı

1.77 boyundaki Weisler, bu sezon Bundesliga'da 27 maçta sahaya çıktı. 20 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 3 gol, 7 asistlik skor katkısı verdi. tecrübeli sağ bekin güncel piyasa değeri ise 6 milyon euro olarak gösteriliyor.

Köln altyapısından yetişen Mithell Weiser, 2012 yılında 800 Euro karşılığında Bayern Münih'e transfer oldu. 30 yaşındaki sağ bek, Kaiserslautern, Hertha Berlin, Bayer Leverkusen ve Werder Bremen formaları giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler