İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

07.04.2019 - 08:14 | Son Güncellenme: 07.04.2019 - 11:14

İşte Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışının gerisinde kalan Beşiktaş'ta gelecek sezon hangi ismin teknik direktörlük yapacağı merak konusu olmuştu. Şenol Güneş'in milli takım ile yola devam edecek olmasının ardından göreve Mircea Lucescu'nun getirileceği yeniden gündeme geldi. Lucescu, Beşiktaş ile anlaştı mı? İşte detaylar..

Beşiktaş'ta Lucescu dönemi başlıyor

Beşiktaş'ta yeniden Mircea Lucescu dönemi başlıyor. Lucescu, 2.5 milyon eurodan daha az bir maaşa çalışmayı kabul etti. 30 milyon euro azalacak maaş bütçesiyle de kadro daralacak. Lucescu, mütevazı şartlarda da takımı taşıyabileceği inancında.

Rumen basını anlaşmanın sağlandığını yazdı

Rumen basınındaki haberlere göre; iki taraf arasında anlaşma sağlandı. Şenol Güneş’in ayrılığının ardından, 73 yaşındaki teknik adam Siyah-Beyazlı takımın yeni patronu olacak.

Şenol Güneş'in yerine geçecek

A Milli Takım’da Lucescu’nun yerini alan Şenol Güneş’in Beşiktaş’taki yerini de böylece Lucescu teslim alacak. Daha önce kadronun daralacağını söyleyen Başkan Orman’ın planları da Luce ile hayata geçecek.

Yerlileri tanıması avantaj

Yaklaşık 2 sezon A Milli Takımı çalıştıran kurt hoca, yerli oyuncuları çok iyi tanıyor. Başkan Fikret Orman da altyapıdan gelecek oyuncular ve pazardaki yetenekli Türk oyuncularla yeni bir iskelet oluşturma peşinde.

"FEDA" döneminin bir benzeri yaşanacak

‘Feda’ sezonunda yaşanan oluşumun benzeri Luce ile yakalanmaya çalışılacak. Mircea Lucescu da bunun üstesinden gelebileceğini iletti. Lucescu’nun ikinci Beşiktaş dönemine başlamasına çok kısa bir süre kaldı.

100. yılda şampiyon olmuştu

Türkiye’de ilk olarak Galatasaray’la lig şampiyonluğu ve UEFA Süper Kupası zaferi tadan Rumen çalıştırıcı, Beşiktaş’ın yolunu tuttu.

Disiplinsiz oyuncuların da performansını yükseltmişti

Lucescu ile yeni kadro kuran Siyah-Beyazlılar, 100. yıl şampiyonluğunu yakalamış, Sergen Yalçın gibi disiplin sorunu olan oyuncular da performansını yükseltmişti.

Mircea Lucescu da başarı yakalamak istiyor

Hocalığının son demlerindeki Lucescu, Beşiktaş ile yeni başarılar yakalayıp, Ukrayna’da yaptığı gibi buraya da damga vurma arzusunda. (Akşam)

Beşiktaş'ın eski yöneticisinden Lucescu tepkisi

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Ahmet Akpınar, teknik direktörlük görevine Lucescu'nun getirilme ihtimalini değerlendirdi.

Lucescu için tepki

Radyospor'a konuşan Ahmet Akpınar, "Lucescu gibi genç(!) bir teknik adam tabi ki Beşiktaş'a çok büyük fayda sağlar. Beşiktaş'ın artık iyi bir planlama yapması lazım. Lucescu'nun hiçbir fayda getireceğini düşünmüyorum" yorumunda bulundu.

Lucescu'nun gafları halen akıllarda

Rumen teknik adam, Türkiye'de görev yaptığı ve yapmadığı sürede birbirinden ilginç gaflara imza attı.

Lucescu'nun sözleri tartışma yarattı

Senin için hazırladığımız haberler