İşte Beşiktaş'ta Brad Friedel'in peşinde olduğu sol bek! Masuaku'nun yerine...

21.06.2024 - 08:50 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 09:01

Transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş'ta yönetim kurulu danışmanı Brad Friedel Arthur Masuaku'nun Masuaku’nun yerine Johan Mojica’yı istiyor. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ta Brad Friedel'in peşinde olduğu sol bek! Masuaku'nun yerine...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ta yönetim kurulu danışmanlığı görevini üstlenen ve transferde de söz sahibi olan Brad Friedel çalışmalarına hız verdi.

Mojica'yı, Kolombiya - Kosta Rika maçında izleyecek

Sabah'ın haberine göre; sol bek pozisyonu için Villarreal'den Johan Mojica’yı gündemine alan Friedel, Kolombiya Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcuyu 29 Haziran'da oynanacak Kolombiya-Kosta Rika maçında takip edecek.

ABD'de Mojica ile görüşecek

Brad Friedel, bonservisi Villarrel'de bulunan ve sezonu Osasuna'da kiralık olarak geçiren Johan Mojica ile ABD'nin Arizona eyaletinde oynanacak milli maçın ardından bir de görüşme gerçekleştirecek.  

Mojica ile anlaşırsa Villarreal ile masaya oturacak

Villarrel ile iki yıl daha kontratı bulunan oyuncu ile yapılacak görüşmenin sonucuna bağlı olarak İspanyol kulübüyle de temasa geçilip bonservisi üzerine pazarlık yürütülecek.

1.85 boyundaki tecrübeli sol bek, geride kalan sezonda Osasuna formasıyla 34 maçta 1 gol ve 3 asistlik performan sergiledi. 25 kez de Kolombiya Milli Takımı'nın formasını giyen Mojica'nın güncel piyasa değeri ise 2.2 milyon euro olarak gösteriliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler