İşte Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yeni teknik ekibi

12.11.2023 - 14:50 | Son Güncellenme: 12.11.2023 - 14:57

Spor haberleri... Burak Yılmaz sonrası Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olan Rıza Çalımbay'ın yeni teknik ekibi belli oldu. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yeni teknik ekibi

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş’ta 18 yıl sonra ikinci kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Rıza Çalımbay işbaşı yaptı. Burak Yılmaz’ın istifa kararı ardından göreve getirilen Çalımbay'ın teknik ekibi de belli oldu.

İşte Rıza Çalımbay’ın ekibi

Kartal’da teknik patron Rıza Çalımbay’ın ekibi şu isimlerden oluşuyor: Bülent Albayrak, Kerem Atılmaz, Kenan Oktay, Ayhan Tembeloğlu, Zafer Özgültekin.

"İhtiyaç olarsa takviye yapılır"

Ekibinin donanımlı olduğunu ifade eden Çalımbay, "Benim Beşiktaş’taki ekibim yeterli ve donanımlı. İhtiyaç olarsa takviye yapılır ama başlangıç olarak kendi ekibim ile yola çıkacağım.” dedi.

İlgini Çekebilir
CANLI| Beşiktaş- Başakşehir
Habere Git

Çebi: "Camiamıza şans getirmesini temenni ediyorum"

Başkan Ahmet Nur Çebi akşam tesislere giderek antrenman öncesi Rıza Çalımbay’la bir araya geldi. Çalımbay’ın hiçbir talepte bulunmadan görevi kabul ettiğini aktaran Çebi, “Bu tür konuları takdirimize bırakan hocamıza başarılar diliyor, gelişinin camiamıza şans getirmesini temenni ediyorum. İlk antrenmanında hocamızın yanında olmak istedim. Son güne kadar destek olacağımı kendisine ilettim. Başarıya ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde hocamızın birlik ve beraberliğe katkı vereceğinden şüphem yok.” dedi.

Çalımbay, moral aşıladı

Teknik patron Rıza Çalımbay dün sabah BJK Nevzat Demir Tesisleri’ndeki mesaisine takımla gerçekleştirdiği toplantıyla başladı. Deneyimli hocanın oyuncular ve kulüp personeliyle tanıştığı buluşmada Başkan Ahmet Nur Çebi ile bazı yöneticiler de yer aldı. Siyah-beyazlılara yeni dönemle ilgili detaylı bilgiler aktaran Rıza Çalımbay’ın mental çöküntü yaşayan oyunculara moral aşıladığı aktarıldı.

Beşiktaş, Başakşehir'i ağırlıyor

Öte yandan Teknik direktörlük koltuğuna Rıza Çalımbay'ı getiren Beşiktaş, Süper Lig'de Başakşehir'i ağırlıyor. Siyah-beyazlı kulübün simge isimlerinden Rıza Çalımbay, bugünkü mücadeleyle 18 yıl sonra Beşiktaş'ın teknik patronu olarak sahaya çıkacak.

Beşiktaş-Başakşehir maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş, Süper Lig'in 12. haftasında bugün Başakşehir'i konuk edecek. Saat 16:00'da başlayacak müsabakada Arda Kardeşler düdük çalacak. Karşılaşma beIN SPORTS'dan naklen yayımlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler