Beşiktaş'ta Valerien Ismael, İbrahim Sissoko'yu istedi

06.04.2022 - 16:38 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 16:46

Valerien Ismael yönetiminde yeni sezonun planlamasını da şimdiden yapmaya başlayan siyah beyazlılar, Fransız teknik adamın talebi doğrultusunda listesine yeni bir ismi ekledi.

Beşiktaş'ta Valerien Ismael, İbrahim Sissoko'yu istedi

Beşiktaş'ta yeni sezon yapılanmasına ilk olarak teknik direktör değişikliğiyle başlayan Beşiktaş, Önder Karaveli'nin yerine takımın başına Valerien Ismael'i getirdi. 

Yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta deplasmanda Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan siyah beyazlılarda gelecek sezonun kadrosunu kurmak için transfer çalışmaları da hız kazandı.

Valerien istedi, Sissoko listeye girdi

Beşiktaş, teknik direktör Valerien Ismael'in talebi doğrultusunda Fransa Lig 2 ekiplerinden Chamois Niort forması giyen İbrahim Sissoko’yu listesine aldı. 

21 maçta 9 ol attı

Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Malili golcü, güçlü fiziğiyle dikkat çeken bir futbolcu. Beşiktaş Yönetimi’nin ikinci golcü olarak belirlediği 26 yaşındaki futbolcu, bu sezon Chamois Niort’ta 21 maça çıkıp 9 gol attı. 

Kara Kartal’ın birinci forvet olarak ise sezon sonunda Real Sociedad’daki kiralık sözleşmesi bitip Leipzig’e dönecek Norveçli santrfor Alexander Sörloth’u belirlediği ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler