Beşiktaş'tan ayrılan Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın yeni adresi belli oluyor

Akın Ungan
15.06.2024 - 19:36 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 19:42

Beşiktaş'tan ayrılan iki genç futbolcu Berkay Vardar ve Emirhan Delibaş'ın yeni takımı belli oluyor. Fatih Karagümrük Vardar ile anlaştı, Delibaş'a ise teklif yaptı.

Beşiktaş'tan ayrılan Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar'ın yeni adresi belli oluyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

2023/24 sezonunda gösterdiği performansla Trendyol Süper Lig'e tutunamayan ve Trendyol 1. Lig'e düşen Fatih Karagümrük, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. İstanbul temsilcisi, transfer çalışmalarında gaza bastı.

Beşiktaş'tan iki transfer geliyor

Fatih Karagümrük, Beşiktaş'tan ayrılan iki genç futbolcuyu radarına aldı. Karagümrük, Berkay Vardar ile prensip anlaşmasına vardı. Emirhan Delibaş için de transfer teklifi yaptı.

Flört uygulamasında profil iddiaları tepki çekmişti

Beşiktaş, Şubat 2024'te Emirhan Delibaş’la yollarını ayırdı. Bir arkadaşlık sitesinde profil oluşturduğu iddia edilen 21 yaşındaki futbolcu, taraftarın da tepkisini çekmişti.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamam! İşte Tuncay Şanlı'nın yeni adresi
Habere Git

Emirhan Delibaş'ın performansı ve kariyeri

Siyah-beyazlı formayla geçen sezon Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde birer karşılaşmada görev alan Emirhan, 14 dakika sahada kaldı.

Beşiktaş altyapısında yaptığı çıkışla adından sıkça bahsettiren Emirhan Delibaş, U19 yaş kategorisinde oynadığı 48 karşılaşmada 19 gol 7 asist katkısı vermişti.

Emirhan Delibaş; 2022-2023 sezonunda kiralık olarak Göztepe'de forma giymişti.

Berkay Vardar'ın Beşiktaş karnesi

Nisan ayında Beşiktaş ile yollarını ayıran 21 yaşındaki ön libero Berkay Vardar ise Siyah-Beyazlı forma ile çıktığı toplam 6 maçta gol ya da asist katkısı sunamamış, 2 mücadelede sarı kart görmüştü.

Senin için hazırladığımız haberler