G.Saray, Yeni Malatyaspor'da Oynayan Mounir Chouiar'ı Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
05.04.2022 - 10:38 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 10:51

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray, Yeni Malatyaspor'da kiralık olarak oynayan Mounir Chouiar'ı transfer listesine aldı. Detaylar.

G.Saray, Yeni Malatyaspor'da Oynayan Mounir Chouiar'ı Transfer Listesine Aldı

Fatih Karagümrük'ü sahasında 2-0 mağlup ederek moral bulan Galatasaray, gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımda Burak Elmas’ın danışmanı Luis Campos, Yeni Malatyaspor forması giyen Mounir Chouiar için Dijon ile temas kurdu.

Campos, Mounir Chouiar'ın durumunu sordu

Sabah'ta yer alan habere göre; 4 gol ve 4 asistle oynayan Fas asıllı Fransız hücum oyuncusu için Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos devreye girdi. Fransa pazarına hakim olan Campos, Dijon'da tanıdığı isimlere Mounir Chouiar'ın durumunu sordu.

Süper Lig'den düşmesine kesin gözüyle bakılan Yeni Malatya'nın kiralık sözleşmesindeki opsiyonu kullanması zor gözüküyor. 

Seçim kararı sonrası frene basıldı

Galatasaray cephesi, Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifi olarak belirlediği Mounir Chouiar için nabız yoklasa da seçim kararı sonrasında Campos bu transferde frene basmak zorunda kaldı. 

Mounir, tıpkı Kerem Aktürkoğlu gibi 23 yaşında ve ters ayakla sol açıkta oynuyor.

Doğu Anadolu ekibinde kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki oyuncunun Dijon ile olan sözleşmesi de 30 Haziran 2022'de sona eriyor.

Senin için hazırladığımız haberler