İşte Caner Erkin gerçeği! Sözleşmesi...

24.01.2020 - 16:26 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 13:54

Beşiktaş ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Caner Erkin ile ilgili transfer iddialarının ardı arkası kesilmiyor. Tecrübeli isme Yunan ekibi AEK’nın talip olduğu iddia edildi. Caner Erkin, Beşiktaş’tan ayrılacak mı? Ajansspor, konuyla ilgili gerçeğin perdesini araladı. İşte gelişmeler…

EMRAH KARALİNÇ - 

Caner Erkin, Beşiktaş’ta kalmaya sıcak bakıyor

Siyah-beyazlıların tecrübeli ismi Caner Erkin’in sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Futbolcu, gelecek sezon da Beşiktaş’ta kalmaya sıcak bakıyor.

Batur Altıparmak: ”Beşiktaş ile görüşeceğiz”

AEK’nın Caner Erkin’e talip olduğu haberleri ise menajerine göre gerçeği yansıtmıyor. Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak Ajansspor’a yaptığı özel açıklamada, ”AEK ile görüştüğümüz haberleri doğru değil. Beşiktaş ile önümüzdeki günlerde bir araya geleceği” dedi.

AEK’nın Caner’in maliyetini karşılaması mümkün değil

Öte yandan Yunan ekibinin transfere ayırdığı bütçe ise Caner Erkin’in Beşiktaş’tan aldığı paranın 3’te 1’ine tekabül ediyor.

Caner Erkin’in Beşiktaş’a maliyeti ne kadar?

Caner Erkin Beşiktaş’tan aldığı 1 milyon 750 bin Euro garanti ücret düşünüldüğünde AEK’nın bu maliyeti karşılaşması da çok uzak bir ihtimal.

Beşiktaş’ın Caner’e sözleşme teklifinin 1+1 olacağı konuşuluyor

Bu arada Beşiktaşlı yöneticilerin Caner Erkin’e önermeyi düşündüğü sözleşmenin, 1+1 yıllık olacağı konuşuluyor. Sözleşme konusunda da Caner Erkin’in menajeriyle müzakere edilecek.

Caner Erkin’in dezavantajı: Otokontrol sorunu

Zaman zaman sahada içindeki gergin görüntüsüyle eleştirilere maruz kalan Caner Erkin, otokontrol konusunda sıkıntı yaşıyor.

Caner takıma büyük güç katıyor

Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Caner’in bu yönünün dezavantaj yarattığını dile getirse de oyuncunun performansı takıma büyük güç katıyor, sorumluluk alıyor.

Caner Erkin nasıl bir sezon geçiriyor?

31 yaşındaki Caner Erkin bu sezon ligde 17 maçta 1501 dakika süre aldı ve 2 gol atıp 7 asist yaptı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler