Galatasaray Yıldız Transferlerine Devam ediyor! Yönetim Atletico Madrid'le Masada

Akın Ungan
07.06.2023 - 18:20 | Son Güncellenme: 07.06.2023 - 18:36

Mauro Icardi, Dries Mertens, Juan Mata, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira gibi transferlerle dikkat çeken Galatasaray, Atletico Madrid ile görüşüyor.

Galatasaray Yıldız Transferlerine Devam ediyor! Yönetim Atletico Madrid'le Masada

Sezon başında yönetime gelerek, birçok yıldız ismi Galatasaray'a kazandıran Dursun Özbek yönetimi, transfer çalışmalarını şampiyonlukla taçlandırdı. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmayı başaran Sarı-Kırmızılılar, yeni dönem için kadro kalitesini korumayı hedefliyor.

Cimbom kaliteyi korumak istiyor! İspanyol devi ile masada...

Bu doğrultuda hazırlıklarını devam ettiren Galatasaray, transfer çalışmalarına başladı. Sarı-Kırmızı yönetimin gizli hedefi ortaya çıktı. Transfer sihirbazı olarak nitelendirilen Erden Timur, İspanyol devi ile masaya oturdu.

Galatasaray'da hedef Joao Felix

Fotomaç'ın haberine göre Galatasaray, Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Joao Felix'i transfer etmek istiyor. 23 yaşındaki Portekizli'nin Transfermarkt verilerine göre piyasa değerinin 50 milyon Euro olduğu belirtiliyor.

İlgini Çekebilir
Icardi, Galatasaray'dan ayrılmak istemiyor
Habere Git

Erden Timur, Felix'i kiralamak için görüşüyor

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Velili Erden Timur, Joao Felix'i kiralamak için Atletico Madrid ile transfer görüşmelerine başladı. Tarafların masada olduğu kaydedildi.

Atletico 127.2 milyon verdi, Chelsea devre arasında kiraladı

Atletico Madrid, Benfica forması ile yıldızını parlatan Joao Felix için 2019 yılında 127.20 milyon Euro bonservis ücreti ödeyerek, Portekizli forvet arkasını kadrosuna kattı. Bu sezon Premier Lig'de beklenenin altında kalan Chelsea ise devre arasında 11 milyon Euro ödeyerek Felix'i kiraladı.

Felix'in bu sezonki performansı

Ligde kötü giden Chelsea'de 20 karşılaşmaya çıkan Felix, sadece 4 golde kaldı. Bekleneni veremeyen Portekizli, Atletico Madrid'e geri döndü. Bu sezon toplamda 40 maça çıkan 23 yaşındaki oyuncu, 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Okan Buruk kararı: Opsiyon...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler