İşte Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin yeni partneri! Devre arasında...

16.10.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 16.10.2024 - 09:59

Devre arasında forvet hattına takviye yaplak isteyen Beşiktaş'ın Hollanda ekibi PSV'nin tecrübeli golcüsü Luuk de Jong'u gündemine aldığı iddia edildi. İşte detaylar...

İşte Beşiktaş'ta Ciro Immobile'nin yeni partneri! Devre arasında...

Ocak ayında yapacağı golcü transferiyle İmmobile'yi zaman zaman dinlendirerek rahatlamayı düşünen Beşiktaş, rotasını Hollanda'ya çevirdi.

Luut de Jong iddiası

Siyah beyazlıların geçtiğimiz sezonda istemesine rağmen transferi olumlu sonuçlandıramadığı PSV'nin 34 yaşındaki golcüsü Luuk de Jong'u yeniden gündemine aldığı ileri sürüldü.

Beşiktaş'a sıcak bakıyor

Hollanda basınında çıkan haberde Hollandalı golcünün ara transfer döneminde Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı belirtilirken, siyah-beyazlı kulübün futbolcunun maaş taleplerini karşılayabilecek durumda olduğu yazıldı.

Sezona müthiş başladı

PSV Eindhoven ile sezona iyi bir başlangıç yapan 7 maçta 4 gol, 4 asist yapan Luuk de Jong'un sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona eriyor.

Piyasa değeri 3,5 milyon Euro

Piyasa değeri 3.5 milyon euro olan tecrübeli futbolcu, Hollanda Milli Takımı ile 39 karşılaşmaya çıkarken, 8 gole imza attı. Luuk de Jong, kariyerinde Twente, Gladbach, Newcastle, PSV, Sevilla ve Barcelona gibi takımlar adına maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler