İşte çok konuşulacak Galatasaray-Başakşehir takası!

31.12.2020 - 13:09 | Son Güncellenme: 31.12.2020 - 13:16

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Galatasaray ve Başakşehir, yılın takası için görüşmelerini sürdürüyorlar. Galatasaray, İrfan Can Kahveciyi transfer etmek isterken, Başakşehir karşılığında Marcao'yu isteyecek. İşte detaylar...

İşte çok konuşulacak Galatasaray-Başakşehir takası!

Süper Lig'de yeni yıla lider giren Galatasaray, Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile teması kurdu.

Başakşehir'in isteği büyük

Sözcü Skor'un haberine göre Göksel Gümüşdağ, İrfan Can Kahveci'ye karşılık Galatasaray'dan Brezilyalı stoper Marcao'yu isteyebilir. Gömüşdağ'ın yakın çevresine, “İrfan Can elimizdeki en önemli değerlerden. Bonservisini Türkiye'den bir kulübün ödemesi zor. Takas teklifi yapılırsa Galatasaray'dan Marcao'yu isteriz. Onlar ne der bilmiyorum” dediği öğrenildi.

Daha önce 'satmayız' demişti

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, geçtiğimiz yaz döneminde katıldığı bir televizyon programında İrfan Can Kahveci'nin transferi için "Yurt dışından teklif gelirse oyuncumuzun önünü kesmeyiz ancak Süper Lig'de direkt bir rakibimize İrfan Can'ı vermeyiz" demişti.

İrfan Can Kahveci'nin performansı

2019-2020 sezonunda toplamda 39 maça çıkan İrfan Can, 6 gol ve 5 asistle sezonu tamamlamıştı ve gösterdiği performansla sezonun en iyi oyuncularından biri olmuştu. Bu sezon ise 25 yaşındaki futbolcu, 18 maçta 5 gol ve 2 asistle oynuyor.

En değerlisi Marcao

Sarı-kırmızılıların ise takımlarından en değerli olarak gördükleri oyuncusu ise Marcao. Galatasaray'da zaman zaman yöneticiler de Marcao'nun bonservis gelirinden yüksek bir rakam beklediklerini söylemişlerdi. Özellikle Brezilyalı stoper için en az 15 milyon Euro civarı bir meblağ dillendirilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler