Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fred'in yerine kim oynayacak? İsmail Kartal görüştü

Akın Ungan
23.12.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 23.12.2023 - 10:15

Fenerbahçe, Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'in yerine oynayacak isim belli oldu. İsmail Kartal o futbolcuyla konuştu.

Fenerbahçe-Galatasaray maçında Fred'in yerine kim oynayacak? İsmail Kartal görüştü

Trendyol Süper Lig'in 18'inci haftası dev mücadeleye sahne olacak. Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya gelecek. Derbi öncesi Fenerbahçe'de, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fred'in yerine kimin oynayacağı merak konusu oldu.

Fred'in yerine Crespo'ya "Hazır ol" talimatı

Fotomaç'ın haberine göre Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, derbide cezalı Fred'in yerine Miguel Crespo'ya forma verecek. Kartal, Portekizli orta sahaya "Hazır ol" talimatı verdi.

"Derbide sana güveniyorum"

İsmail Kartal, Crespo ile bir görüşme gerçekleştirdi. Deneyimli teknik adam, "Orta sahada büyük yük senin omuzlarında olacak. Daha önce bu derbileri çok oynadın ve gol de attın. Atmosferi çok iyi biliyorsun. Derbide sana güveniyorum" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu
Habere Git

Fred Süper Kupa finalinde oynayabilecek mi?

Kayserispor maçında gördüğü direkt kırmızı kart ile oyun dışında kalan Fred'in Suudi Arabistan'da Galatasaray'a karşı oynanacak Turkcell Süper Kupa finalinde forma giyip giyemeceği de merak ediliyor. Disiplin Talimatı’na göre; direkt kırmızı kartlardan doğan cezalar 4 maçın altında olursa sadece kendi kategorisinde değerlendirilir. Bu durumda Fred, PFDK tarafından 4 maç ve üzeri ceza almazsa, Süper Kupa’daki Galatasaray maçında oynayabilecek.

Crespo'nun bu sezonki performansı

Fred'in yerine Süper Lig'deki Galatasaray derbisinde forma giymesi beklenen Miguel Crespo bu sezon 15 maçta görev aldı. 1 kez rakip fileleri havalandıran 27 yaşındaki oyuncu 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Portekizli orta saha 960 dakika sahada kalırken, 5 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler