İşte Diagne ile Morutan'ın Rizespor diyaloğu!

04.10.2021 - 11:56 | Son Güncellenme: 04.10.2021 - 12:03

Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne ile Olimpiu Morutan, 3-2 biten Rizespor maçındaki son gol hakkında konuştu. İşte o sözler...

İşte Diagne ile Morutan'ın Rizespor diyaloğu!

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Çaykur Rizespor deplasmanında 3-2 kazandı. Maçta öne çıkan futbolculardan biri de Mbaye Diagne oldu. Diagne, maçın ardından bir paylaşım yaptı.

Diagne Rizespor maçı sonrası konuştu

Sarı-kırmızılı takımın golcüsü Mbaye Diagne, Rizespor maçının 90+11. dakikasında rakiplerinden tek tek sıyrılarak Morutan'a asist yaptı. Rakiplerini faul yaparak geçtiği yönünde eleştirilen Diagne, maç sonrası konuştu. 

Morutan da arkadaşına yanıt verdi

Diagne, "Ne desem bilemedim, böyle devam" şeklinde bir ifade kullandı. Bu açıklamaya takım arkadaşı Olimpiu Morutan kayıtsız kalmadı. 

Morutan ise "Teşekkürler Diagne" derken, golcü oyuncu ise arkadaşına, "Keyfini çıkar kardeşim" yanıtını verdi. Diagne-Morutan işbirliğinden doğan gol, aynı zamanda skoru 3-2'ye getiren gol olmuştu. 

Bu sezonki performansı 

Mbaye Diagne, bu sezon Spor Toto Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 1'er gol attı. Toplam 3 gol atan Senegalli oyuncu, Rizespor maçında ise bu sezonki ilk asistine imza atmış oldu. 

Senin için hazırladığımız haberler