İşte Diego Simeone'nin peşinde olduğu Fenerbahçeli futbolcu! Ucuza getirmek istiyor...

24.10.2024 - 15:09 | Son Güncellenme: 24.10.2024 - 15:25

LaLiga devi Atletico Madrid'in Fenerbahçe'nin Avrupa kulüplerinin radarında olan 24 yaşındaki milli yıldızı İsmail Yüksek'i transfer gündemine aldığı öğrenildi. İşte detaylar...

İşte Diego Simeone'nin peşinde olduğu Fenerbahçeli futbolcu! Ucuza getirmek istiyor...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Mevcut kadrosunu geliştirmesine olanak sağlayacak yeni futbolcular arayışında olan İspanyol ekibi Atletico Madrid'in hedefindeki isimlerden birinin Fenerbahçe'nin genç yıldızı İsmail Yüksek olduğu ileri sürüldü.

İsmail Yüksek, Simeone'nin aradığı profilde

Todofichajes'te yer alan haberde, gerektiğinde savunma da forma giyebilen bir orta saha oyuncusu olan İsmail Yüksek'in bu özellikleriyle Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin aradığı profilede bir isim olduğu kaydedildi.


Düşük bonservis, bonus ve sonraki satıştan pay

Madrid ekibinin; 14 milyon Euro piyasa değeri değerine sahip olan İsmail Yüksek'i sezon sonunda daha düşük bir fiyatla, bonuslar ve sonraki satıştan yüzde teklif ederek kadrosuna katmayı planladığı kaydedildi.

Fenerbahçe, transferin son günlerinde gelen teklifi reddetti

Öte yandan haberin detayında Atletico Madrid'in 25 yaşındaki milli futbolcu için bu yaz transfer döneminin son günlerinde Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu olarak kiralama teklifinde bulunduğu ancak İsmail Yüksek'in İspanyol ekibine gitmeyi kabul etmesine rağmen sarı lacivertli kulübün yıldız futbolcunun yerini dolduracak zaman bulunmaması nedeniyle transfere onay vermediği aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler