Dünya Kupası'nın en güzel golünü Brezilyalı Richarlison attı

Feride Kara
23.12.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 23.12.2022 - 18:34

Arjantin'in şampiyonluğu ile sonuçlanan Dünya Kupası'nda atılan en güzel gol belli oldu. FIFA'dan yapılan açıklamada Brezilyalı Richarlison'un golü en güzel gol oldu

Dünya Kupası'nın en güzel golünü Brezilyalı Richarlison attı

Dünya Kupası Arjantin'in zaferiyle sonuçlanırken turnuvada atılan en güzel gol açıklandı. FIFA'dan yapılan açıklamaya göre taraftar oylamasında rakiplerini geride bırakan Richarlison birinci oldu.

Richarlison en güzel golü attı

Brezilyalı genç futbolcu Richarlison, Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nın en güzel golünü atan isim olarak belirlendi. Brezilyalı futbolcu 73. dakikada Sırbistan ağlarını sarsmıştı. 

İlgini Çekebilir
Flaş yorum: "Jesus, Brezilya Milli Takımı için ikinci sırada ama..."
Habere Git

Röveşatayla golünü attı

Tottenhamlı oyuncu Richarlison, Vinicius Junior'un sol kanattan penaltı noktasına doğru ortaladığı topu şık bir şekilde kontrol edip, röveşatayla ağlara göndererek kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetmişti.

Richarlison üç golle turnuvayı bitirdi

Dünya Kupasında Hırvatistan'a çeyrek final maçında penaltılarda 4-2 yenilerek beklenmedik bir şekilde veda eden Brezilya Milli Takımı'nın forveti Richarlison, turnuvayı 3 golle bitirdi.

 

Brezilya zirveyi kaptırmadı

Katar’da oynanan 2022 Dünya Kupası’nı alan Arjantin, FIFA’nın güncellenmiş dünya sıralamasında çeyrek finalde elenen Brezilya’nın ardından ikinci sırada yer aldı. Brezilya, Hırvatistan’a çeyrek finalde mağlup olmasına rağmen zirvede yer aldı. Fransa da bir sıra yükselerek üçüncü oldu

 

Tite ile yollar ayrıldı

Brezilya Milli Takımı'nın Hırvatistan'a penaltılar sonucu 5-3 kaybederek turnuvaya veda etmesinin ardından teknik direktör Tite ile yollar ayrılmıştı. Tite, "1.5 yıl önce söylediğim gibi görevimi bırakıyorum. Yerime geçebilecek harika profesyoneller var. Ben sözünü ikiletecek biri değilim. Bunu dram haline getirmeye gerek yok" dedi.

Bunu kabullenmek çok zor

Öte yandan Brezilya takımının kaptanı Thiago Silva, yaptığı açıklamada, "Hırvatistan ile oynadığımız maçtan beri kalbim hâlâ ağrıyor. Bunu kabullenmek çok zor" ifadelerini kullandı. Silva ayrıca "Bu Kupa'da yaşadıklarımız hakkında kaç kez düşündüm ve bir şeyler yazmaya çalıştım ama başarılı olamadım. Acı çekiyorum ve bunun nasıl olduğunu hala kabul edemiyorum." diyerek üzüntüsünü dile getirdi. 

 

Senin için hazırladığımız haberler