İşte Efes'te Clyburn yerine düşünülen isim!

Burak Alaca
30.05.2024 - 16:12 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 16:42

EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes sezon sonunda önemli bir transfer hamlesi yapmak için zemin yokluyor. İşte detaylar...

İşte Efes'te Clyburn yerine düşünülen isim!

Burak ALACA-AJANSSPOR

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Anadolu Efes'te gelecek sezon kadroda ciddi bir revizyona gidilmesi bekleniyor. 

Anadolu Efes'te Will Clyburn'ün geleceği belirsiz

Anadolu Efes'te sezon sonunda sözleşmesi bitecek 34 yaşındaki forvet Will Clyburn'ün takım kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı.

Efes forması ile performansına tutumu gölge düşürdü

Anadolu Efes ile geçirdiği iki sezon iyi performanslar sergileyen Will Clyburn'ün başarısına, takım içerisindeki tutumu ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları gölge düşürdü.

Anadolu Efes'in transferde hedefi Maccabi'li yıldız

Anadolu Efes'in Clyburn ile yolları ayırması halinde durumunu yakından takip ettiği isim ise Maccabi Tel Aviv'in 28 yaşındaki Amerikalı forveti Bonzie Colson olarak ön plana çıkıyor.

İsrail devinde yıldızlar kayıyor

Finansal sıkıntılar yaşayan Maccabi Tel Aviv'de takımın önemli isimleri ile yolların ayrılması bekleniyor. İsrail ekibi ile yolları ayıracak isimler arasında; Lorenzo Brown, Wade Baldwin IV, Bonzie Colson ve Josh Nebo gibi yıldızlar yer alıyor.

Daha önce ülkemizde forma giydi

Maccabi Tel Aviv ile çok başarılı bir dönem geçiren Bonzie Colson daha önce ülkemizde 2019-2020 sezonunda Darüşşafaka Lassa, 2021-2022 sezonunda ise Pınar Karşıyaka formalarını terletmişti.

Senin için hazırladığımız haberler