Başakşehir, Beşiktaş'ın Sırp futbolcusu Adem Ljajic ile anlaştı

29.12.2021 - 08:40 | Son Güncellenme: 29.12.2021 - 18:00

Başakşehir kariyerine iyi bir başlangıç yapan Emre Belözoğlu, ses getirecek ilk transferini Beşiktaş'tan yapıyor. Lacivert turunculular Adem Ljajic ile anlaştı.

Medipol Başakşehir'in başına geçtikten sonra küme düşme hattında yer alan takımını üst üste galibiyetle çıkışa geçiren ve ligde ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Emre Belözoğlu, devre arası transferinde de ses getirmeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Büyük hayallerle geldiler, kulübede oturdular
Habere Git

Transfer 12 Ocak'ta başlıyor

Süper Lig'de 12 Ocak'ta başlayacak olan transfer tescil dönemi 8 Şubat'ta sona erecek. Kulüpler şimdiden transfer çalışmalarına hız verdi.

Hedef Adem Ljajic

Emre Belözoğlu yönetiminde şaha kalkan Başakşehir, devre arasının ilk transferini Beşiktaş'tan yapıyor. Siyah-Beyazlılarda kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Adem Ljajic, Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'in yolunu tutuyor.

Anlaşma sağlandı

Sports Digitale'nin haberine göre Başakşehir, Emre Belözoğlu'nun ısrarla kadrosunda görmek istediği Adem Ljajic ile prensip anlaşmasına vardı. Ljajic'in Beşiktaş'taki durumunu çözmesi halinde devre arası transfer döneminde imzalar atılacak.

İlgini Çekebilir
Katar kararının perde arkası! Beşiktaş ve Antalyaspor'a piyango...
Habere Git

Bu sezon kadro dışı bırakıldı

Adem Ljajic bu sezon başında teknik direktör Sergen Yalçın'ın isteği doğrultusunda kadro dışı bırakılmıştı. Sırp futbolcu geçtiğimiz sezon 24 maçta forma giymiş ve 2 gol atarken 4 asistlik istatistikleriyle şampiyonluğa katkıda bulunmuştu.

Beşiktaş 6,5 milyon euroya bonservisini almıştı

Beşiktaş'ın 2018 yılında 1,25 milyon euro kiralama bedeli ödediği, 2019 yılında ise 6,5 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Adem Ljajic, Siyah-Beyazlılarda çıktığı toplam 85 maçta 18 gol, 29 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler