İşte Enes Ünal'ın ilk hedefi!

12.01.2020 - 12:33 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 12:37

Real Valladolid forması giyen milli futbolcu Enes Ünal, İspanya Kupası'nda Marbella'yı eledikleri maçta, karşılaşmanın uzatmalara gitmesini sağlayan beraberlik golünü attı. Penaltı vuruşunda da topu ağlara gönderen Ünal, başarılı grafiğini devam ettiriyor.

Enes Ünal'ın ilk hedefi 10 gol barajını geçmek

Milli forvet Enes Ünal, şu ana kadar 18 maçta 5 gol 1 asist üretti. Futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, Enes Ünal'ın performansından memnun. Altıparmak, Enes Ünal'ın 10 golü geçeceğini düşünüyor. Ayrıca Enes Ünal'ın yaptığı evlilik de futbolcuya pozitif yansımış görünüyor.

Enes Ünal gelecek sene nerede oynayacak?

Radyospor'a konuşan Batur Altıparmak, "Enes’in gelişimini çok iyi görüyorum. Tek eksiği gol atmaktı. Aralıklarla gol atacaktır. En az bir 10 gol atacaktır. Hem kendisi hem de Türkiye Milli Takımı için olumlu olacağını düşünüyorum. Oynadığı lig kolay değil. Ama Enes çizgiyi aştıktan sonra daha da başarılı olacaktır. Enes Ünal, Villarreal’in kontratlı oyuncusu. Ne olacağını yıl sonunda söyleyebiliriz. Sezon sonunda ne olacağını görürüz" ifadelerini kullanmıştı. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler