İşte Enis Destan'ın 'Veda' mesajının perde arkası

28.05.2021 - 21:39 | Son Güncellenme: 28.05.2021 - 22:29

Altınordu'da Enis Destan, takımdan ayrılıyor mu? Genç oyuncunun paylaşımı veda mesajı olarak algılanırken, gerçek sonradan ortaya çıktı. İşte detaylar...

İşte Enis Destan'ın 'Veda' mesajının perde arkası

Deniz ŞEN - AJANSSPOR

Bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe dahil olmak üzere pek çok takımın transfer radarına giren Altınordulu Enis Destan’ın sosyal medyada yaptığı bir paylaşım, İzmir ekibine veda ettiği şeklinde yorumlandı. Bu paylaşım, kısa sürede sosyal medyanın gündemi haline geldi.

 

Enis Destan'ın ilk mesajı

18 yaşındaki futbolcu, Instagram hesabından yaptığı ilk paylaşımda  şu ifadelere yer verdi:

''2020-2021 sezonu bizim için apayrı bir sezondu. Süper lige çıkamasakta Türk gençlerinin neler yapabileceğini herkese gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Öncelikle bize çok değer veren başkanımız Seyit Mehmet Özkan’a, değerli hocalarımıza ve sahnede gözükmeyen ama bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Önümüzdeki sezonlarda Süper Lig’de görüşmek üzere." 

 

Paylaşımındaki mesajı değiştirdi

Enis Destan'ın paylaştığı bu mesaj, Altınordu'ya veda ettiği şeklinde yorumlandı. Mesajın içeriğinde Süper Lig ifadesinden dolayı, genç futbolcunun Fenerbaçe ile anlaştığı da düşünüldü. 18 yaşındaki futbolcunun paylaşımının altına pek çok sarı - lacivertli taraftar da yorum yaptı. Enis Destan, bunun üzerine paylaşımındaki mesajı şu şekilde yeniledi:

 

''2020-2021 sezonu bizim için apayrı bir sezondu.Türk gençlerinin neler yapabileceğini herkese gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Öncelikle bize çok değer veren başkanımız Seyit Mehmet Özkan’a, değerli hocalarımıza ve sahnede gözükmeyen ama bizlerden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim. Süper Lig’e çıkamasak da önümüzdeki sezonlarda ALTINORDU armasını Süper Lig’e taşıyacağız.''

Yenilenen mesajdaki perde arkası

İlk paylaşımını menajeri ile birlikte yapan Enis Destan'ın bu mesajını, daha sonra yine menajerinin uyarısıyla düzelttiği öğrenildi. Genç futbolcunun menajeri, paylaşımın yanlış yorumlanmasının ardından oyuncudan Altınordu ismini mesajında geçirmesini istedi. 

3 Avrupa ekibi ve Fenerbahçe, Enis Destan'ı transfer etmek istiyor

Daha önce Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Enis Destan için Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ı aradı. Altınordu'nun Enis Destan transferi için 3 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 30 pay istediği öğrenildi.

 

Fenerbahçe'den İzmir çıkarması! Başkan Ali Koç 2 oyuncu için bizzat görüştü
 

Bundesliga’dan RB Leipzig, Eintracht Frankfurt; Ligue 1'den ise Lille'nin de talip olduğu oyuncu, milli takım kampında yaptığı açıklamada ''Gelecekte Bundesliga'da oynamayı hayal ediyorum. Çünkü Almanya Ligi'ndeki taktik ve futbol anlayışı beni cezbediyor'' ifadelerini kullandı. 

Enis Destan Altınordu'da kaç gol attı?

Altınordu altyapısında bu sezon başında A takıma çıkan Enis Destan 26 karşılaşmada 12 gol 3 asistlik performans sergiledi. 18 yaşındaki futbolcunun 2024 Haziran ayına kadar İzmir takımıyla sözleşmesi bulunuyor.
 

Senin için hazırladığımız haberler