İşte Erkan Süer'in Galatasaray'a maliyeti! Resmi açıklama...

30.01.2020 - 20:35 | Son Güncellenme: 30.01.2020 - 17:40

İşte Erkan Süer'in Galatasaray'a maliyeti! Resmi açıklama...

TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor’un Başkanı Necip Çarıkçı, Galatasaray’a transfer olan Erkan Süer ile ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Erkan Süer, Galatasaray’a kaç paraya mâl oldu? Boluspor, bir sonraki satıştan pay alacak mı? Tüm bu sorular canlı yayında yanıt buldu.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Necip Çarıkçı’nın açıklamaları şu şekilde:

Necip Çarıkcı: "Erzurumspor maçını kazanmak istiyoruz"

Açıkçası ligin ilk yarısında çok iyi bir performans sergileyemedik. İkinci yarıya umutla bakıyoruz tabi. Osmanlıspor’a kaybettik ama son oynadığımız Adana Demirspor maçında aldığımız 1 puan değerliydi. Erzurumspor ile oynayacağımız lig maçına iyi hazırlandık. Bu maçı kazanmak istiyoruz.

Necip Çarıkçı: "Erkan Süer'i Türk futboluna armağan ettik"

Emre Kılınç ve Umut Meraş gibi futbolcuları Türk futboluna hediye etmiştik. Şimdi de Erkan Süer’i Galatasaray gibi bir camiaya verdik. Boluspor olarak oyuncu armağan ediyoruz. Bu futbolcuyu vermekten gurur duyuyoruz. Herkes Boluspor’un altyapıya önem verdiğini görecek diyebilirim.

Necip Çarıkçı: "Fatih Terim, Erkan'ı özellikle istedi"

Erkan Süer, Galatasaray’da Akademi takımında oynayacak. Seneye üste çıkabilir. Daha 18 yaşında. İnşallah gelecekte çok iyi bir futbolcu olacak. Galatasaray uzun süredir kendisini takip ediyordu. İnşallah yeni Rıdvan Dilmen, Umut Meraş, Emre Kılınç’lar çıkacak. Fatih Terim özellikle bu transferi istedi.

Erkan Süer'in Galatasaray'a maliyeti ne kadar? Boluspor ne kadar pay alacak?

250 bin TL + bir sonraki satıştan yüzde 20 pay aldık. 250 bin TL büyük para değil. Önemli olan Galatasaray’ın istemesi. Galatasaray patentiyle beraber Boluspor da kazanacak. Boluspor olarak futbolcuların önünü açıyoruz. Erkan Süer herkese fayda getirecektir.

Erkan Süer Boluspor'da kaç gol attı?

Sağ ayağını kullanan 18 yaşındaki Erkan Süer, 10 numara ve sol kanat pozisyonlarında oynayabiliyor. Futbolcu bu sezon Boluspor’da 9 maçta 693 dakika süre aldı ve 9 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler